Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Mersin Tarsus'ta ücretsiz yaz kursları

Mersin Tarsus'ta ücretsiz yaz kursları

Tarsus Belediyesi tarafından açtığı ücretsiz yaz kursları büyük ilgi görüyor. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Tarsus'ta ücretsiz yaz kursları
KAYNAK: İHA

Mersin'in Tarsus ilçesinde Tarsus Belediyesi, vatandaşların kültür ve sanata olan ilgisini artırmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla ücretsiz yaz kursları başlattı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kurslar, STEM Merkezi ve Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Akademisi’nde gerçekleştiriliyor. 7 yaş üstü herkese açık olan bu kurslar, yoğun ilgi görüyor.

A W242295 02 Result

Çeşitli Branşlarda Eğitim İmkanı

Yaklaşık 500 öğrencinin kayıt yaptırdığı kurslarda katılımcılar, 24 Haziran itibarıyla eğitimlere başladı. STEM Merkezi’nde düzenlenen kurslarda müzik grubu eğitimleri, piyano, gitar, keman, yan flüt, bağlama, resim, İngilizce, robotik kodlama, akıl-zeka oyunları ve satranç gibi çeşitli branşlarda eğitimler veriliyor.

A W242295 03 Result

Başkan Ali Boltaç: 'İlgi Yoğun Bir Şekilde Sürüyor'

Belediye Başkanı Ali Boltaç, ücretsiz yaz kurslarına olan yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek, 'Vatandaşlarımızın faydalanabileceği kursları her zaman düzenlemeye devam edeceğiz' dedi. Başkan Boltaç, kursların amacının toplumun kültürel ve sanatsal faaliyetlere olan ilgisini artırmak ve gençlerin yeteneklerini geliştirmek olduğunu vurguladı.

A W242295 04 Result

Ücretsiz yaz kurslarına katılan vatandaşlar ise özel kursların ücretlerinin çok yüksek olduğunu belirterek, bu kursların ücretsiz olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kursların, her kesimden insanın katılımına açık olması, toplumda büyük bir memnuniyet yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal, Kızları Azra İle Birlikte Aile Pozu Verdi!

İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal, Kızları Azra İle Birlikte Aile Pozu Verdi!