Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim Konyaaltı Belediyesi'nden personellere yönelik eğitim

Konyaaltı Belediyesi'nden personellere yönelik eğitim

Konyaaltı Belediyesi, belediye personelinin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla çeşitli eğitimler düzenliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Belediyesi'nden personellere yönelik eğitim
KAYNAK: Konyaaltı Belediyesi/Bülten

Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen eğitimler kapsamında belediyenin genç çalışanları ile farklı ülkelerin genç çalışanları için çalıştay gerçekleştirildi. Çalıştayda Romanya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İspanya ve Bulgaristan'daki genç çalışanların iş hayatındaki durumları, karşılaştıkları zorluklar ele alınırken; genç çalışanlara medya okuryazarlığı konusunda da bilgi aktarımı yapıldı.

HPV FARKINDALIK EĞİTİMİ

Konyaaltı Belediyesi Antalya Falez Rotary Kulübü işbirliği ile belediye çalışanları Human Papilloma Virüsü (HPV) konusunda bilgilendirildi. Prof. Dr. Onur Erol ve Op. Dr. Melek Büyükkınacı Erol'un verdiği eğitimde, personele HPV virüsünden korunmak için yapılması gerekenler anlatıldı.

Konyaaltı Belediyesi tarafından kadın personele ise 'Kadının İnsan Hakları Eğitimi Programı' kapsamında eğitim verildi. Sosyal Hizmet Uzmanı Yasemin Kotan, kadın personelleri hakları konusunda bilinçlendirdi. Erasmus Projesi kapsamında da Fransa ve İtalya'dan gelen katılımcı ve öğrencilere, belediyede çalışan kadın personelin ve kadın yöneticilerin iş hayatındaki rolleri anlatıldı.

Konyaaltı Belediyesi'nde yeni işe başlayan çalışanlara ise belediye işleyişi hakkında bilgi verilmek amacıyla Oryantasyon Eğitimi verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FET* firarisi Koray Vural yurt dışında enselendi

FET* firarisi Koray Vural yurt dışında enselendi