Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Kadem Özbay: "Lozan, Türkiye Cumhuriyeti’nin tapu senedidir"

Kadem Özbay: "Lozan, Türkiye Cumhuriyeti’nin tapu senedidir"

Gizli maddeleri olduğu iddiaları yalanlanmasına sık sık asılsız iddialarla gündeme gelen Lozan Antlaşması'nın 100. Yılında çoğu kurum ve kuruluş bağımsızlığımızın anahtarı Lozan Antlaşmasıyla ilgili mesaj yayımlamaya devam ediyor. Bir mesajı da sosyal medya üzerinden Eğitim ve Bilim İş görenleri Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay'dan geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadem Özbay: "Lozan, Türkiye Cumhuriyeti’nin tapu senedidir"

Eğitim ve Bilim İş görenleri Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay’dan Lozan Antlaşması'nın, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyet’inin tüm dünyaya ilanı olduğunu söyledi. Lozan’ın Türkiye’nin tapu senedi olduğunu da belirtti.

Lozan’ın ezilen uluslara cesaret, emperyalistlere ve işbirlikçilerine tarihi ders olduğunu ekleyen Eğitim ve Bilim İş görenleri Sendikası Genel Başkanı Özbay, “Başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, millî şefimiz İsmet İnönü’yü ve tüm kahraman yurtseverlerimizi saygıyla anıyorum” sözleriyle paylaşımını tamamladı.

"Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm dünyaya ilanıdır, tapu senedidir"

"Lozan, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm dünyaya ilanıdır, tapu senedidir! Ezilen uluslara cesaret, emperyalistlere ve işbirlikçilerine tarihi derstir! Başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, millî şefimiz İsmet İnönü’yü ve tüm kahraman yurtseverlerimizi saygıyla anıyorum."lozann

Eğitim ve Bilim İş görenleri Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay Gazi Mustafa Atatürk’ün sözlerini içeren postlar yayımladı.lozannn


Süleyman Gezici

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Feslikan bütçesinde oybirliği

Feslikan bütçesinde oybirliği