Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şok atama

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şok atama

Mili Eğitim Bakanlığı'nca Antalya Milli Eğitim Müdürüğü koltuğuna başka isim geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şok atama
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Mili Eğitim Bakanlığı'nca Antalya Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan görevden alındı. Emre Çalışkan, 2022 yılı Şubat ayından bu yana Antalya Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktaydı.Emre Çalışkan'ın yerine Erzurum Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz atandı.

salih-kaygusuz-965

Salih Kaygusuz kimdir ?
Erzurum’un Oltu ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’nden 1999’da mezun oldu. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türkiye Coğrafyası Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans çalışmasını tamamladı. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi.

Erzurum’un Oltu ilçesi Esen yamaç İlköğretim Okulu'nda 1999’da öğretmenliğe başladı. Sonrasında çeşitli okullarda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü yaptı. Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünde 2013-2015 yılları arasında şube müdürlüğü, 2015 -2018 yılları arasında da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü ve İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevler aldı.

2018 yılında Erzurum İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kaygusuz, İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.

Kaygusuz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖĞRENCİLER DİKKAT BUGÜN SON GÜN

ÖĞRENCİLER DİKKAT BUGÜN SON GÜN