Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Antalya Büyükşehir personeline mükemmel eğitim!

Antalya Büyükşehir personeline mükemmel eğitim!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından, Avrupa Birliği Başkanlığı işbirliğiyle "Avrupa Birliği Metodolojisine Göre Proje Hazırlama Eğitimi" düzenledi. Bu eğitim, belediye personelinin Avrupa Birliği'nin hibe programlarına daha etkili bir şekilde katılmasını amaçlıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir personeline mükemmel eğitim!
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği hibe programlarından daha fazla yararlanabilmek ve bölgeye daha fazla kaynak sağlayabilmek için proje yazma kapasitesini artırmayı hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda, "Avrupa Birliği Metodolojisine Göre Proje Hazırlama Eğitimi" düzenlendi. Eğitime hem Büyükşehir Belediyesi personeli hem de ilçe belediyelerinin personeli katıldı.

Eğitim, Avrupa Birliği Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Selman Çetin Tarafından Verildi:

Eğitim programı, 3 gün boyunca devam etti ve Avrupa Birliği Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Selman Çetin tarafından verildi. Eğitimde, Avrupa Birliği metodolojisi ile uyumlu olarak proje hazırlamanın yanı sıra, paydaş analizi, strateji analizi ve proje bütçesi hazırlama gibi konular ele alındı.

Bu eğitim aynı zamanda sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmayı hedefliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, proje yazma kapasitesini artırmanın yanı sıra, yeni projeler geliştirerek bölgenin fonlara erişimine daha fazla katkı sağlamayı amaçlıyor.

Belediye Yetkilileri Eğitimin Önemini Vurguluyor:

Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç, Avrupa Birliği hibelerinin vizyon projelerini hayata geçirme açısından önemli bir kaynak olduğunu belirterek, "Belediyemizin proje geliştirme kapasitesini güçlendirmek adına 3 günlük bir eğitim programı düzenledik. Bu konuda Avrupa Birliği Başkanlığı ile işbirliği içerisindeyiz. Eğitim sonrası belediyemizin vizyon projelerine katkı sağlayacak projeler sunmayı amaçlıyoruz. Hibe programları çerçevesinde birçok hibe programına dahil olup, şehrimize ve halkımıza daha fazla hizmet vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun'daki özel eğitim okulu tarım ve reçel üretimi eğitimi!

Samsun'daki özel eğitim okulu tarım ve reçel üretimi eğitimi!