Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim Bahçeşehir'liler Anıtkabir'de buluştular

Bahçeşehir'liler Anıtkabir'de buluştular

Türkiye'nin dört bir yanından gelen Bahçeşehir Koleji'nin öğretmenleri, öğrencileri, eğitim yöneticileri ve Basketbol Kulübü A Takımı oyuncuları, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünde Anıtkabir'de unutulmaz bir buluşma gerçekleştirdiler.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahçeşehir'liler Anıtkabir'de buluştular
KAYNAK: İHA

Bahçeşehir Koleji'nin öğretmenleri, öğrencileri ve eğitim yöneticileri ile Basketbol Kulübü A Takımı oyuncuları dahil olmak üzere 5 bin kişi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünde Ankara'da bulunan Anıtkabir'i ziyaret etti. Bu özel etkinlik kapsamında Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Begüm Yücel, Genel Müdür Özlem Dağ ve diğer yöneticiler de yer aldı.

Katılımcılar Türk bayraklarıyla donanmış Aslanlı Yol'dan Anıtkabir'e yürüyüş yaparak başladılar. Grup, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu ve Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşadı.

ata-3

Aydınlık bir gelecek

Hüseyin Yücel, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajda Cumhuriyet değerlerine olan bağlılıklarını vurguladı. Mesajında, "Cumhuriyetimizin 100. yılını gururla selamlarken, büyük bir onur ve saygıyla mirasınıza olan sadakatimizi ifade etmek istiyoruz. Bize bıraktığınız bu ulvi mirası büyük bir sorumlulukla taşıyor, ilke ve inkılaplarınıza bağlılıkla hizmet ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, Cumhuriyet değerleriyle donatarak aydınlık bir gelecek inşa etmelerine katkıda bulunmak en önemli vazifemiz" dedi.

ata3

Hüseyin Yücel ayrıca Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın kuruluşundan bu yana 55 yıl boyunca Cumhuriyet değerlerinden taviz vermediklerini ve bağımsızlık ile çağdaşlık ideallerine bağlı kaldıklarını vurguladı.

Bahçeşehir Koleji öğrencileri  TBMM'nin 23 Nisan 1920'de toplandığı ilk Meclis binasını da ziyaret ettiler. Genel Müdür Özlem Dağ, burada yaptığı konuşmada, Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefine sadık kalmaya devam edeceklerini belirtti. Bahçeşehir Koleji'nin bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig’in 10. Haftasında Sivasspor Alanyaspor’u 2-1 Mağlup Etti

Süper Lig’in 10. Haftasında Sivasspor Alanyaspor’u 2-1 Mağlup Etti