Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim Akdeniz'in hekimleri geliyor!

Akdeniz'in hekimleri geliyor!

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için "Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenledi. Bu özel törende 314 Tıp Fakültesi öğrencisi, beyaz önlüklerini giyerek hekimlik kariyerlerine ilk adımlarını attılar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akdeniz'in hekimleri geliyor!
KAYNAK: İHA

Tören, AÜ Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu'nda gerçekleşti ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın konuşmasıyla başladı. Rektör Özkan, beyaz önlüğün hekimliği simgeliği olduğunu ve öğrencilerin artık bu değerli mesleğe ilk adımlarını attıklarını vurguladı.

Anlamlı konuşamalar yapıldı

Özkan ayrıca, beyaz önlüğün temsil ettiği değerleri hatırlatarak, öğrencilere toplumun gözünde saygıyı temsil ettiğini ve hekim olarak çalışırken bu değeri korumaları gerektiğini söyledi. Ayrıca, öğrencilere tıp mesleğinin sadece tıbbi bilgi ve becerilerle değil, aynı zamanda etik değerlerle, adaletle ve toplumun ihtiyaçlarıyla da ilgili olduğunu anlatarak, tıp eğitiminin aynı zamanda bir fırsat olduğunu belirtti.

Törenin devamında Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Gürpınar, öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin kalitesini vurguladı. Dekan Gürpınar, tıp fakültesinin Türkiye'nin en iyi tıp fakültelerinden biri olduğunu ve çift akreditasyonla mezun veren nadir fakültelerden biri olduğunu söyledi. Ayrıca, bu kalitenin öğrencilere dünya genelinde tıp eğitimi alma ve hizmet verme fırsatı sunacağını belirtti.

Törenin sonunda Rektör Özkan ve öğretim üyeleri, beyaz önlüklerini giyinen hekim adaylarına başarılar dileyerek onları kutladılar. Törene, birçok üst düzey yönetici, akademisyen, öğrenci ve aileleri katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lakers Suns'ı Davis'in 30 sayısıyla geçti

Lakers Suns'ı Davis'in 30 sayısıyla geçti