Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Miss Japan birincisinin Tacını geri aldılar!

Miss Japan birincisinin Tacını geri aldılar!

Miss Japan güzellik yarışmasının Ukrayna doğumlu kazananı 26 yaşındaki Karolina Shiino, evli bir adamla ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından tacını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Miss Japan birincisinin Tacını geri aldılar!
KAYNAK: Haber Merkezi

Miss Japan güzellik yarışmasının Ukrayna doğumlu kazananı 26 yaşındaki Karolina Shiino, evli bir adamla ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından tacını kaybetti. Sonradan vatandaşlık hakkı kazanan Shiino'nun, geleneksel Japon güzellik ideallerini temsil etmediği gerekçesiyle, Japonya'da bir kesim tarafından taç giymesine eleştiriler yöneltildi. Eleştirilerin ardından, Shiino'nun evli ve nüfuz sahibi bir doktorla ilişki yaşadığı iddiası ortaya atıldı. Doktor, herhangi bir açıklama yapmadı.

Yarışmanın organizatörleri ilk başta, adamın evli olduğunu bilmediklerini belirterek Shiino'yu savundular. Ancak daha sonra organizatörler, kadının adamın evliliği ve ailesi hakkında bilgi sahibi olduğunu itiraf ettiler. Miss Japan organizasyonu, Shiino'nun tacının geri alındığını duyurdu. Shiino ise yaptığı açıklamada, "korku" ve "panik" içinde hareket ettiğini belirterek halktan özür diledi. Miss Japan unvanı, ikinci seçilen yarışmacıya devredilmedi ve gelecek yıla kadar boş kaldı.

Ukr

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asker Eğlencesinde Rastgele Ateş Edilmesi Sonucu 1 Kişi Yaralandı! Yeni Gelişme

Asker Eğlencesinde Rastgele Ateş Edilmesi Sonucu 1 Kişi Yaralandı! Yeni Gelişme