Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya İlk Kez Uçağa Binen Yolcu Yanlışlıkla Tahliye Kaydırağını Açtı

İlk Kez Uçağa Binen Yolcu Yanlışlıkla Tahliye Kaydırağını Açtı

Çin'de Air China hava yolu şirketine ait uçakta, 4 Temmuz'da ilk kez uçağa binen bir yolcu, tuvaleti ararken yanlışlıkla şişme tahliye kaydırağını açtı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İlk Kez Uçağa Binen Yolcu Yanlışlıkla Tahliye Kaydırağını Açtı
KAYNAK: İHA

Çin'de Air China hava yolu şirketine ait uçakta, 4 Temmuz'da ilk kez uçağa binen bir yolcu, tuvaleti ararken yanlışlıkla şişme tahliye kaydırağını açtı. Olay, uçağın Quzhou'dan Chengdu'ya gitmek üzere kalkışa hazırlanırken meydana geldi.

Quzhou Havalimanı'nda, henüz pistte kalkış bekleyen Airbus A320 tipi CA2754 sefer sayılı uçakta, kimliği açıklanmayan kadın yolcu, tuvaleti ararken acil çıkış kapısındaki şişme tahliye kaydırağını yanlışlıkla açtı. Bunun üzerine uçaktaki tüm yolcular tahliye edildi. Uçuş iptal edildi ve yolcular, hava yolu şirketi tarafından otellere yerleştirildi. Yolculara, yaşanan aksaklıktan dolayı 400 yuan tazminat ödendi.

Gözaltına Alındı

Olay sonrası kadın yolcu, polis tarafından gözaltına alındı. Kadının, izinsiz olarak şişme tahliye kaydırağını açması nedeniyle 200 bin yuan (yaklaşık 27 bin 488 euro) kadar para cezasına çarptırılabileceği bildirildi.

Benzer Olaylar Daha Önce De Yaşandı

Bu tür olaylar daha önce de yaşandı. Nisan ayında, Delta Havayolları'na ait bir uçakta New York seferi sırasında benzer bir olay meydana gelmiş ve uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra tahliye kaydırağının açılması nedeniyle havalimanına dönmek zorunda kalmıştı. Haziran 2017'de ise Pekin'deki bir havalimanında bir yolcu yanlışlıkla tahliye kaydırağını açmış ve 12 gün boyunca polis tarafından gözaltında tutulmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
80'lerin Ünlü Şarkıcısı Ayşe Mine'den Üzücü Haber

80'lerin Ünlü Şarkıcısı Ayşe Mine'den Üzücü Haber