Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Gerard Depardieu'nun Tecav*z İddiasıyla Yargılanacak

Gerard Depardieu'nun Tecav*z İddiasıyla Yargılanacak

Gerard Depardieu'nun genç bir oyuncuya evinde iki gün boyunca tec*vüz ettiği iddialarıyla yargılanması talep edildi. Depardieu'nun avukatı, cins*l ilişkinin rızaya dayalı olduğunu öne sürerken, Depardieu iddiaları reddetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gerard Depardieu'nun Tecav*z İddiasıyla Yargılanacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Fransız film yıldızı Gerard Depardieu’nun genç bir oyuncuya evinde iki gün boyunca tecavüz ettiği gerekçesiyle yargılanması talep edildi. 75 yaşındaki Depardieu’nun kurbanı olduğu iddia edilen kişi, açıklamanın "ileriye doğru atılmış büyük bir adım" olduğunu belirtti.

Şu anda 28 yaşında olan Charlotte Arnould, Ağustos 2018'de Paris'te ünlü Fransız aktör tarafından cinsel saldırıya uğradığını öne sürdü. İlk başta şikayetleri reddedilmiş olan Arnould’un davası, daha fazla kanıtın ortaya çıkmasıyla yeniden açıldı.

Avukatları Konuştu

Arnould’un avukatı Carine Durrieu-Diebolt, duruşma talebinin müvekkilinin beyanlarını doğrulayan unsurları bir araya getirdiğini söyledi. Depardieu’nun avukatı ise duruşma çağrısına henüz yanıt vermedi. Avukat, Arnould ile yaşanan cinsel ilişkinin rızaya dayalı olduğunu iddia ediyor.

Depardieu Yanıt Verdi

Gerard Depardieu, iddialar karşısında sessizliğini bozarak “Ben ne tecavüzcüyüm ne de saldırgan” dedi. Depardieu ayrıca, 2021 yılında iki farklı kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddialarıyla Ekim ayında yargılanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris İçmeler'de beş yıldızlı otel KYK yurduna dönüştürüldü

Marmaris İçmeler'de beş yıldızlı otel KYK yurduna dönüştürüldü