Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya ABD'de Otoyola İniş Yapan Küçük Uçak Araca Çarparak Alev Aldı

ABD'de Otoyola İniş Yapan Küçük Uçak Araca Çarparak Alev Aldı

ABD'nin Florida eyaletinde yaşanan trajik olayda, Ohio'dan havalanan bir küçük uçak acil iniş sırasında otoyola çarparak alev aldı. 2 kişi hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD'de Otoyola İniş Yapan Küçük Uçak Araca Çarparak Alev Aldı
KAYNAK: İHA

ABD'nin Florida eyaletinde meydana gelen trajik bir olayda, Ohio eyaletinden havalanan ve 3'ü yolcu olmak üzere 5 kişiyle dolu Bombardier Challenger 600 tipi küçük uçak, yaşanan motor arızası sonucunda acil iniş yapmak zorunda kaldı. İniş sırasında kontrol kaybını yaşayan uçak, Intersatate-75 otoyoluna düştü. Ancak, iniş sırasında kanadı bir araca çarptı ve kısa sürede alev aldı.

Yoğun dumanların yükseldiği ve alevlerin yükseldiği olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Uçakta bulunan 3 kişinin şans eseri kurtulduğu ancak 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Yaşanan bu trajik olay, çevrede büyük bir panik ve endişe yarattı.

Yetkililerden Açıklama: Uçak Neden Otoyola İniş Yaptı?

Naples Havaalanı İdaresi Sözcüsü Robin King, olayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. King'e göre, uçak aslen Naples'e inmeyi planlamıştı ancak her iki motorunun da arızalanması üzerine pilot, kuleyle iletişime geçerek acil iniş izni talep etti. Ancak pilot, piste güvenli bir şekilde inemeyeceğini belirtti ve acil iniş için otoyolu tercih etti. Kontak kesildikten sonra havaalanı personelinin dumanı fark etmesiyle olay yerine müdahale başladı.

Soruşturma Başlatıldı: Olayın Detayları Araştırılıyor

Yaşanan bu acı olayın ardından yetkililer hemen soruşturma başlattı. Olayın detayları ve nedenleri üzerinde titizlikle durulacak ve benzer olayların önüne geçilmesi için gerekli önlemler alınacak.

2 Ölü

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep FK kadrosuna 5 yeni oyuncu ekledi

Gaziantep FK kadrosuna 5 yeni oyuncu ekledi