1940’lı yıllarda “18” lakaplı Mustafa Zünbül tarafından üretimine başlanarak 72 yıldır aynı tat ve lezzetiyle Antalyalıların iftar sofralarını süsleyen “Meşhur 18. Poğaçası”nın yapıldığı Kaleiçi’ndeki imalathane artık taşındı. Ancak; Kalekapısı’nda, Saat Kulesi’nin hemen kuzeyindeki küçük köşe aynı lezzeti sunmaya devam ediyor.
Yıllar içerisinde adeta Antalya’nın bir markası haline gelen “Meşhur 18’in Poğaçası” torun Mustafa Zünbül’ün ellerinde 3 kuşaktır üretimini sürdürüyor. Tahinli, irmikli, tereyağlı tarçınlı bir hamurdan üretilerek üzerine Antalya’nın fıstığının konulduğu bağaçanın çok özel bir lezzete sahip olduğunu söyleyen ve dedesiyle aynı ismi taşıyan Torun Zünbül, mesleği babası İdris Zünbül’den öğrendiğini ve sonuna kadar da devam ettireceğini söylüyor.