Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yorgun mermi 6 yaşındaki çocuğu hayattan kopardı.

Yorgun mermi 6 yaşındaki çocuğu hayattan kopardı.

Gaziantep'te, evinin bahçesinde oyun oynarken başına yorgun mermi isabet eden 6 yaşındaki Tuğrul Fırat Gökalp, hastanede verdiği 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yorgun mermi 6 yaşındaki çocuğu hayattan kopardı.
KAYNAK: İHA

Olay, 29 Ekim 2023 tarihinde Şahinbey ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi 59. sokakta meydana geldi. İddialara göre, evinin bahçesinde oyun oynayan 6 yaşındaki Tuğrul Fırat Gökalp, ansızın yere düştü. Ailesi, çocuğun yere düşmesini ve başından kan gelmeye başladığını fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk değerlendirmede Tuğrul Fırat'ın kafasına yorgun bir mermi isabet ettiğini tespit etti. Hemen ilk müdahalesi yapılan Tuğrul Fırat, özel bir hastaneye sevk edildi. Ancak 6 yaşındaki çocuk, tüm müdahalelere rağmen 12 günlük yaşam savaşını kaybetti. Tuğrul Fırat Gökalp'in cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemler sonrasında ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği ve şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

AW071865_01


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi sağlık çalışanları ve vatandaşları organ bağışına davet ediyor

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi sağlık çalışanları ve vatandaşları organ bağışına davet ediyor