Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Türkiye sınırına gelen Suriyeli: Türk duvarını yıkacağız

Türkiye sınırına gelen Suriyeli: Türk duvarını yıkacağız

Türkiye-Suriye sınırında bulunan duvarın dibine gelen bir Suriyelinin ‘Türk duvarını yıkacağız’ sözleri infial yarattı. İşte o sözleri sarf eden Suriyeli şahıs.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye sınırına gelen Suriyeli: Türk duvarını yıkacağız

NİHAT SARAÇ

Göçmen alma konusunda yanlış politika seyreden ülkemizde göçmenlerin rahat tavırları ve söylemleri günden günde rahatsızlık vermeye devam ediyor. Türkiye sınırına kadar gelen bir Suriyeli'nin sözleri tepki çekti.

MERDİVENİ ALAN SINIRI GEÇİYOR

Sınır güvenliği sağlansın diye yapılan sınır duvarlarından ise her gün skandal görüntüler gelmeye devam ediyor. Merdivenini sırtlayıp duvar tellerini keserek Türkiye’ye giren Suriyeliler, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda da tepki çeken ifadeler kullanmaya devam ediyor. Paylaşılan son görüntülerde ise adeta Türk halkının sinir uçlarıyla oynanıyor. Türkiye-Suriye arasındaki sınıra örülen duvarın dibine kadar gelen bir Suriyelinin söylediği sözler tepki çekti. Suriyeli şahıs Türk duvarını yıkacağız derken, ‘‘Türkiye-Suriye sınırındayız. Türkiye sınırını kıracağız. Kaçmayacağız. Burası Türk duvarı. Türk duvarını yıkacağız’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Danıştay hakimi bile ek MTV için dava açtı

Danıştay hakimi bile ek MTV için dava açtı