Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Tokat'ta Tarlaya Uçan Otomobil Kazası: 3 Kişi Yaralandı

Tokat'ta Tarlaya Uçan Otomobil Kazası: 3 Kişi Yaralandı

Reşadiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir tarlaya uçan araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların durumu ciddiyetini korurken, kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tokat'ta Tarlaya Uçan Otomobil Kazası: 3 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Reşadiye ilçesinde gerçekleşen bir trafik kazasında, bir tarlaya uçan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Kazanın meydana geldiği saatlerde çevrede büyük bir endişe ve karmaşa yaşandı.

Kaza, saat 15.30 sularında Reşadiye ilçesinde meydana geldi. İran vatandaşı olan M.Z. (72) tarafından yönetilen Hyundai marka araç, Darıderesi mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Araç içerisinde bulunan diğer yolcular ise N.F.H. (55) ve R.Z. (33) isimli kişilerdi.

Yaralıların Durumu ve Hastaneye Nakilleri

Kaza sonucu yaralanan 3 kişi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili net bir bilgi henüz verilmedi ancak yetkililerin açıklamasına göre, durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, kaza sebebinin belirlenmesi ve benzer olayların önüne geçilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti. Kamuoyuna kaza hakkında detaylı bilgi verilmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Real Madrid Osasuna'yı 4-2 Mağlup Ederek Liderliğini Sürdürdü

Real Madrid Osasuna'yı 4-2 Mağlup Ederek Liderliğini Sürdürdü