Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ters şeride geçen otomobil faciadan döndü

Ters şeride geçen otomobil faciadan döndü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, refüjdeki tel örgüleri sökerek karşı şeride geçen bir otomobil, karşı şeritte seyir halinde olan başka bir araca çarptıktan sonra çelik bariyerlere vurarak durdu. Karşı şeritte orta yerde duran aracın sürücüsü ve içinde bulunan yolcu, hurdaya dönen araçtan kendi çabalarıyla çıkarak hafif yaralanmadan kurtuldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Bu kaza, Alanya-Antalya D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Olayın detaylarına göre, Alanya'dan Antalya'ya doğru seyreden Kayra Yorulmaz'ın kullandığı 07 MGY 24 plakalı otomobil, Manavgat Çevreyolu Düriye Duran Anadolu Lisesi yakınlarında sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bu sırada, Antalya istikametinden Alanya istikametine giden İrfan Demir'in kullandığı 07 LOC 27 plakalı otomobile ve yol kenarındaki çelik bariyerlere çarparak yolun ortasında durabildi.

Seyir halindeki araç sürücülerinin dikkati sayesinde büyük bir felaket önlendi; çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilin sürücüsü, yanındaki yolcu ve çarptığı diğer aracın sürücüsü hafif yaralarla atlattılar.

Kaza sonrasında olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, kaza yapan otomobilin sürücüsü Kayra Yorulmaz'ın sürücü belgesinin olmadığını tespit etti. Bu durumda, Kayra Yorulmaz'a sürücü belgesiz araç kullanmaktan 8.190 TL, araç sahibine de sürücü belgesiz araç kullanmasına izin vermekten 8.190 TL olmak üzere toplamda 16.380 TL para cezası uygulandı.

Olayda tel örgüleri aşarak otomobile çarpan İrfan Demir, "Normalde kendi şeridimde seyir halindeydim ancak karşı şeritten adeta uçan bir araç aniden gelerek benim arabama çarptı. Çarpışma sonrasında otomobilin altına sıkışan tel örgüler nedeniyle kontrolü kaybettim ve bir süre devam edip çelik bariyere çarpıp durabildim. Şükür ki kimse ciddi bir zarar görmedi" şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa'da motosiklet denetimleri sürüyor

Gazipaşa'da motosiklet denetimleri sürüyor