Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Termik Santralde Patlama! 6 Ağır 23 Yaralı

Termik Santralde Patlama! 6 Ağır 23 Yaralı

Rusya'ya bağlı Tuva'da bir termik santralde meydana gelen patlama 6 ağır yaralı ve 23 kişinin zarar görmesine neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Termik Santralde Patlama! 6 Ağır 23 Yaralı
KAYNAK: İHA

Rusya’ya bağlı Tuva Cumhuriyeti'ndeki Shagonar kasabasında bulunan bir termik santralde, yerel saatle 08.49'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzüne dumanlar yükselirken, kaza binasında yangın çıktığı bildirildi. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ekipleri hızla olay yerine sevk edildi ve kurtarma çalışmaları başlatıldı. İşçilerden bazıları ekipler tarafından tahliye edilirken, kazan dairesinde mahsur kalan bazıları güçlükle dışarı çıkarıldı.

A W156398 03

Patlamada 6 işçinin durumu ağır olmak üzere toplamda 23 kişi yaralandı. Yaralılardan 15'i, vücutlarında yanıklar ve karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Diğer yaralılar ise ayakta tedavi edildi. Rusya Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ağır yaralılar için özel tedbirler alındığı belirtildi.

A W156398 04

Soruşturma ve İncelemeler

Rusya Soruşturma Komitesi ve bölge savcılığı, patlamanın nedenlerini araştırmak üzere soruşturma başlattı. İlk bulgular, patlamanın santralin kazan dairesindeki kömür deposunda biriken metan gazının sıkışması sonucunda meydana geldiğini gösterdi. Yetkililer, olayla ilgili tüm ihmal ve güvenlik eksikliklerini inceleme altına aldıklarını bildirdi.

A W156398 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKP'li Vatandaştan Meral Akşener'e: 'Sonuna Kadar Eleştir Ak Parti’ye Yarıyor'

AKP'li Vatandaştan Meral Akşener'e: 'Sonuna Kadar Eleştir Ak Parti’ye Yarıyor'