Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Söke Kipaş Kağıt Fabrikası'ndaki Yangın Hala Kontrol Altına Alınamıyor

Söke Kipaş Kağıt Fabrikası'ndaki Yangın Hala Kontrol Altına Alınamıyor

Söke'de Kipaş Kağıt Fabrikası'nda 3 gün önce başlayan yangın, ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen hala kontrol altına alınamadı. Felaketin boyutu her geçen gün artarken, yangının diğer bölgelere sıçramasından endişe ediliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Söke Kipaş Kağıt Fabrikası'ndaki Yangın Hala Kontrol Altına Alınamıyor
KAYNAK: İHA

Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Kipaş Kağıt Fabrikası'nda 3 gün önce başlayan yangın, ekiplerin tüm çabalarına rağmen hala devam ediyor. Havadan ve karadan yapılan müdahalelere rağmen yangının tüm alanlara sıçraması bölgeyi ciddi şekilde etkiledi. Dronla çekilen görüntüler, felaketin boyutunu gözler önüne seriyor.

12 Temmuz Cuma günü saat 17.15 sıralarında başlayan yangın, kısa sürede büyük bir felakete dönüştü. İtfaiye ekipleri ve iş makineleri ile yapılan müdahalelere rağmen yangın hızla ilerledi ve fabrikanın tüm alanlarına sıçradı.

Iiii-1

Yaklaşık 240 bin metrekare alanda depolanmış olan kağıt balyalarının yanması, yangının kontrol altına alınmasını zorlaştırdı. Rüzgarın etkisiyle yanan kağıtların diğer bölgelere uçması, yangının daha da büyümesine neden oldu.

Iiii2

Felaketin Boyutu

Aydın ve çevre illerden gelen takviye ekiplerin yanı sıra 23 ilden gelen desteklerle yangını söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Iiiii-1

Ancak, fabrikada şu ana kadar yanmamış bir alan kalmadığı öğrenildi. Bazı bölgelerde yangının kendi haline bırakıldığı, bazı bölgelerde ise söndürme ve ayıklama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Iiii3

Iii-2

Iiii33

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Tiago Çukur Roda'ya transfer oldu

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Tiago Çukur Roda'ya transfer oldu