Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Yıldırım Düşen 4 Katlı Apartman Alev Alev Yandı

Yıldırım Düşen 4 Katlı Apartman Alev Alev Yandı

Bolu’nun Kültür Mahallesi’nde, akşam saatlerinde meydana gelen yıldırım düşmesi sonucu bir apartmanın çatısında yangın çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yıldırım Düşen 4 Katlı Apartman Alev Alev Yandı
KAYNAK: İHA

Bolu’nun Kültür Mahallesi Fidan Sokak’ta akşam saatlerinde büyük bir yangın paniği yaşandı. Edinilen bilgilere göre, o akşam şiddetli bir sağanak yağışı sırasında, Hüseyin Ç.’ye ait 4 katlı apartmanın çatısına yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çatıda ani bir yangın başladı.

Vatandaşların Panik Halinde Müdahalesi

Yangının başlamasıyla birlikte, yıldırım düşmesinin yarattığı gürültü nedeniyle sokağa dökülen mahalle sakinleri, kısa sürede yangını fark etti. Olayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, SEDAŞ ve polis ekipleri hızla yönlendirildi.

Yangına Müdahale Süreci

Olay yerine gelen SEDAŞ ekipleri, yangının yayılmasını önlemek amacıyla sokağın elektriğini kesti. İtfaiye ekipleri, hem merdivenli araçlarla hem de apartmanın içinden yangına müdahale etmeye başladı. Ancak, çatıda bulunan bir kazanın patlaması sonucu alevler hızla yayıldı. İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak ve yangını söndürmek için yaklaşık 1 saat süren bir mücadele verdiler. Yangın kontrol altına alındıktan sonra, ekipler çatıda soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Hasar ve Tartışmalar

Yangın sonucu, apartmanın çatısı tamamen kül oldu ve 4. katta bulunan dairenin bir kısmı da hasar gördü. Yangının ardından, itfaiye ekiplerinin geç müdahale ettiği iddialarıyla ilgili olarak, hane sahipleri ile itfaiye arasında tartışmalar yaşandı. Polis ve vatandaşların araya girmesiyle taraflar sakinleştirildi.

Apartman sahibi Hüseyin Çetin, yangın anında köyde olduğunu belirtti ve yıldırım düşmesinden kaynaklandığını ifade etti. "Yıldırım düşmesinden dolayı çıktığını söylüyorlar. Ben de köydeydim, yeni geldim" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü