Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Tekirdağ'da C*nsel İst*smar Skandalında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Tekirdağ'da C*nsel İst*smar Skandalında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki Sıla'nın c*nsel ist*smara uğradığı belirlendi. Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün, olayla ilgili 5 şüpheli bulunduğunu ve adaletin sağlanması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, 2 yaşındaki Sıla Y.'nin c*nsel ist*smara uğradığı ortaya çıktı. Fenalaşarak hastaneye kaldırılan küçük çocuğun durumu, yapılan tetkiklerle belirlendi. Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün, olayla ilgili 5 şüphelinin tespit edildiğini ve adaletin sağlanması için titiz bir şekilde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Baro Başkanı Gürcün'ün Açıklamaları

Av. Egemen Gürcün, 8 Eylül'de ortaya çıkan olayın, 5 Eylül'de gerçekleştiğini açıkladı. Sıla'nın durumu ağırlaşınca annesi tarafından hastaneye getirildi. Hastanede yapılan incelemelerde bazı bulgular ortaya çıktı ve bu bulgular savcılığa iletildi. Gürcün, soruşturmanın derinleştiğini ve şu anda 3 kişinin tutuklu olduğunu ifade etti. Tutuklananlardan birinin anne olduğu, diğer ikisinin ise suça sürüklenen çocuklar olduğunu belirtti.

Gürcün, annenin suç delillerini gizlemesi ve suçu yetkililere bildirmemesi nedeniyle tutuklandığını vurguladı. Ayrıca, annenin çocuğa yönelik aile yükümlülüklerini yerine getirmediğini ve bunun da suç olarak değerlendirildiğini söyledi.

Soruşturma ve Hukuki Süreç

Tekirdağ Baro Başkanı, Adli Tıp Kurumu'nun raporlarına göre, c*nsel ist*smar vakasının kesinleştiğini ifade etti. Olayın detayları ve şüphelilerle ilgili ifadelerin toplandığını belirten Gürcün, Malkara Cumhuriyet Savcılığı'nın titizlikle yürütülen soruşturmasına övgüde bulundu. Sıla'nın sağlık durumu hakkında da bilgi verdi; çocuğun halen yoğun bakımda olduğunu, beyin kanaması geçirdiğini ve sağlık durumunun stabil olduğunu aktardı.

Malkara ve Tekirdağ Kamuoyuna Çağrı

Gürcün, Malkara halkına ve Tekirdağ kamuoyuna bu süreci itidalli bir şekilde yürütmeleri çağrısında bulundu. Adli makamların hassasiyetle çalıştığını belirterek, soruşturmanın tamamlanmasının ardından dava sürecini de takip edeceklerini ifade etti. Ayrıca, şüpheli sayısının 5'e çıktığını ve son şüphelinin ifadesinin bu akşam alınacağını duyurdu. Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bebeğe şiddet ve cinsel istismar olayında 2 kişi daha tutuklanırken, toplam tutuklu sayısı 5’e çıktı.

TUTUKLU SAYISI BEŞE ÇIKTI 

2 yaşındaki Sıla Y. bebeğe yönelik şiddet ve cinsel istismar olayıyla ilgili olarak anne B.Y. ile yaşları 13 ve 14 olan 2 komşu çocuğu tutuklanmıştı. Olayda, anne B.Y.’nin imam nikahlı eşi ve komşu çocuklardan birinin babası olmak üzere 2 kişi daha tutuklandı. Toplam olayda tutuklu sayısı 5’e çıktı. Hastanede tedavi altında bulunan Sıla Y. bebeğin de durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da bu da oldu! Yürüyen değil yürüten merdiven

Antalya'da bu da oldu! Yürüyen değil yürüten merdiven