Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da Kuyumcu Dükkanına Soygun Girişimi

Antalya'da Kuyumcu Dükkanına Soygun Girişimi

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir kuyumcu dükkanına yapılan soygun girişimi, esnafın müdahalesi ve polis ekiplerinin hızlı tepkisi sayesinde başarısız oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde yer alan bir kuyumcu dükkanında, soygun girişimi yaşandı. Olay, saat 14.00 civarında meydana geldi.

Soyguncunun Yöntemi

Olayın faili olarak belirlenen E.B., soygun girişiminde bulunmak için bir kaldırım taşını beze sararak dükkanın camına fırlattı. İlk denemede camın zarar görmemesi nedeniyle, taş tekrar camın üzerine atıldı. Ancak dükkanın kurşun geçirmez camı sayesinde camda sadece yüzeysel bir hasar meydana geldi.

Antalya'da Kuyumcu Dükkanına Soygun Girişimi

Kuyumcunun Müdahalesi ve Soyguncunun Yakalanması

Dükkan sahibi Koray Güzel, soyguncunun eylemini fark ederek hemen müdahale etti. Güzel, E.B.’yi fiziksel olarak etkisiz hale getirdi ve çevredeki esnafla birlikte soyguncuyu polise teslim etti. Güzel, olayın ardından yaptığı açıklamada, “Soygun girişiminde bulunan şahıs, plakasız bir motosikletle dükkanımızın önüne geldi ve beze sarılı taşla camımıza vurdu. İlk denemesi başarısız oldu. Camımız kurşun geçirmez lamine cam olduğundan dolayı camda sadece hasar oluştu. Şahsa müdahale ettim, yakaladık ve polis ekiplerine teslim ettik” şeklinde konuştu.

Antalya'da Kuyumcu Dükkanına Soygun Girişimi

Olay Anı Kameralarda

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüler, soyguncunun beze sarılı taşı cama fırlattığı anları, esnafın durumu fark ederek soyguncuyu uzaklaştırmaya çalıştığı anları net bir şekilde gösterdi. Görüntüler, olayın nasıl gerçekleştiğini ve esnafın tepkilerini detaylı bir şekilde yansıtıyor.

Antalya'da Kuyumcu Dükkanına Soygun Girişimi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Narin Açıklaması!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Narin Açıklaması!