Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sarıyer'deki Kilise Saldırısının Şüphelilerinin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sarıyer'deki Kilise Saldırısının Şüphelilerinin Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde meydana gelen silahlı saldırının ardından operasyonlar sonucunda yakalanan şüpheliler arasında yer alan Tacikistan uyruklu A.K. ve Rusya uyruklu D.T.'nin emniyetteki görüntüleri paylaşıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sarıyer'deki Kilise Saldırısının Şüphelilerinin Görüntüleri Ortaya Çıktı
MUHABİR: Kardelen Özdemir
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde meydana gelen silahlı saldırının ardından operasyonlar sonucunda yakalanan şüpheliler arasında yer alan Tacikistan uyruklu A.K. ve Rusya uyruklu D.T.'nin emniyetteki görüntüleri paylaşıldı. Ayrıca, saldırıyı gerçekleştiren D.T.'nin olaydan sonra eşkal değişikliği için sakallarını kestiği belirlendi.

Pazar ayini sırasında gerçekleşen saldırıda, kar maskeli ve silahlı 2 saldırganın açtığı ateş sonucu 52 yaşındaki Tuncer Cihan adlı kişi ağır yaralanmış ve hastanede yaşamını yitirmişti. Operasyonlar kapsamında 51 şüpheli daha yakalanmıştı.

Kilise Saldırganlarının Emniyetteki Görüntüleri Paylaşıldı2

Eşkal Değişikliği Dikkat Çekti

D.T. adlı şüphelinin saldırıdan sonra sakallarını kestiği, böylece eşkal değişikliği yaparak dikkat çekmemeye çalıştığı belirlendi. Emniyet güçleri, şüphelilerin üzerindeki delilleri değerlendirerek olayın ayrıntılarına ulaşmaya çalışıyor. Şüphelilerin polisteki sorgusu devam ederken, soruşturma kapsamında elde edilen diğer delillerle olayın arka planı ve şüphelilerin bağlantılarına yönelik detaylı inceleme devam ediyor. Olayın detayları kamuoyu tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Kilise Saldırganlarının Emniyetteki Görüntüleri Paylaşıldı3

Kilise Saldırganlarının Emniyetteki Görüntüleri Paylaşıldı

Zanlılarına Ait Olay Günü Kıyafetleri Ortaya Çıktı

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde meydana gelen silahlı saldırıya karıştığı iddia edilen Tacikistan uyruklu A.K. ve Rusya uyruklu D.T. adlı iki şüphelinin olay günü giydikleri kıyafet ve ayakkabıların fotoğrafları, polis tarafından paylaşıldı. Saldırının meydana geldiği 28 Ocak tarihinde kilisede düzenlenen Pazar ayini sırasında gerçekleşen olayda, saldırganlar kilisedeki cemaate ateş açarak 52 yaşındaki Tuncer Cihan'ı ağır yaralamış, Cihan ise hastanede hayatını kaybetmişti.

Ysiler

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'ta Salih Uçan ve Aboubakar'dan kötü haber!

Beşiktaş'ta Salih Uçan ve Aboubakar'dan kötü haber!