Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Omuz atma cinayeti!

Omuz atma cinayeti!

İzmir'in Urla ilçesinde, 16 Ekim tarihinde yaşanan acı olayın detayları gün yüzüne çıktı. Markette yaşanan 'Omuz attın' tartışması ölümcül bir kavgaya dönüştü. Market kameraları, bu korkunç olayın anlarını kaydetti. İşte tüm yaşananlar:

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

16 Ekim saat 19.30'da Urla'nın Ahmet Besim Uysal Caddesi Altıntaş Mahallesi'nde, emlakçılık ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren kick boksçu Sercan Bavkır, market alışverişi yaparken yanından geçen müteahhit Semih Kenan Köse ile karşılaştı ve omuzları birbirine temas etti. Bu basit görünen anın ardından başlayan 'Omuz attın' adı verilen tartışma kısa sürede yumruklu bir kavgaya dönüştü.

Sercan Bavkır'ın yanındaki kardeşi de kavgaya katıldı. Bu karmaşa sırasında Semih Kenan Köse, eline aldığı içki şişesini kırdı ve Sercan Bavkır'a doğru hamle yaptı. İşte bu kritik anlarda Sercan Bavkır, cebinden çıkardığı çakıyla Semih Kenan Köse'yi ve yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'yı göğsünden yaraladı.

Hastaneye kaldırıldı

Kavganın ardından yaralılar hızla Urla Devlet Hastanesi'n kaldırıldı. Ancak Semih Kenan Köse hastanede hayatını kaybetti, Sibel Kabadayı ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Gözaltına alındılar

Polis ekiplerine teslim oldular ve olayın ardından Sercan Bavkır ile kardeşleri, yani Serkan Bavkır ve Taylan Bavkır, gözaltına alındı. İşlemleri sonrasında ise 3 kardeş mahkemeye sevk edildi ve tutuklandılar. Ölen Semih Kenan Köse'nin yakınları, acı kayıplarının ardından adalet arayışı içinde bulunuyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tokatla komaya giren adamın görüntüleri ortaya çıktı!

Tokatla komaya giren adamın görüntüleri ortaya çıktı!