Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Okul müdürü ve oğlunun otobüste dövdüğü yaşlı çift konuştu

Okul müdürü ve oğlunun otobüste dövdüğü yaşlı çift konuştu

Mersin'de bir otobüste okul müdürü ve oğlu tarafından darp edilen yaşlı çift o anları anlattı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Mersin'de bir okul müdürü ve oğlunun, otobüste tartıştığı yaşlı çifti darp ettiği anlara ait görüntüler tepki çekmişti. O müdür tutuklandı, oğlu yeniden gözaltına alındı. Olayı anlatan yaşlı çift, karşı tarafın hem kendilerini darp ettiğini hem de karşı şikayette bulunduklarını söyledi.

Okul Müdürü Ve Oğlunun Otobüste Dövdüğü Yaşlı Çift Konuştu (6)

Olay Anını Anlattı

Hamdiye Polat, hastane kontrolleri için otobüse bindiklerinde engelli koltuklarına yönelip oturan genç baba-oğulun, kendilerine hakaret ettiğini ve ardından saldırdığını iddia etti. Olayın ardından bir başka koltuğa geçtiklerini ancak saldırının devam ettiğini belirten Polat, yaşananları şu sözlerle dile getirdi:

'Aralık ayının 15'inde hastaneye kontrole gittik. Hem benim hem de eşimin kontrolü vardı. Kontrol olduktan sonra sonuçlar geldi. Hastanenin içinden otobüs durağına kadar yarım saatte ben bunu götürdüm. Çünkü arabayla yürütemiyorum. Oraya gittik otobüse bindik. Engelli koltukları var 4 tane, ona yöneldik, bunlar oturuyormuş. Dediler 'biz de engelliyiz.' Ben de eşime, 'bunlar da engelliymiş' dedim. Hatta yazık da dedim yani. Genç baba- oğulmuş, tanımıyoruz etmiyoruz. Eşim dayanacağı bir şey olmazsa otobüs hakaret ettiğinde düşüyor. Biz diğer tarafa yöneldik. Ondan sonra gelip 'sen nasıl benim oğluma kalk diyorsun' dedi. Biz çocuğuna 'kalk demedik, bir tarafına da bu otursun' dedik. Bir tarafı boştu çünkü. Beni yere düşürdü. Benim üstüme çıktı. Babası arkada oğlu önde yumrukluyor bunu. Engelli adam zaten konuşamıyor, dili çok dönmüyor. Ondan sonra hiç dönmüyor şimdi. Yataklık oldu tamamıyla. Oğlanla babasının bize ettiği küfürleri anlatamam.'

Okul Müdürü Ve Oğlunun Otobüste Dövdüğü Yaşlı Çift Konuştu (5)

Karşı Taraf Bir de Şikayette Bulunuldu

Polat, olayın ardından ambulansla hastaneye kaldırıldıklarını ve darp raporu aldıktan sonra karakola giderek şikayetçi olduklarını belirtti. Ancak, ilginç bir şekilde karşı tarafın da kendilerinden şikayetçi olduğunu dile getirdi. Polat, şu ifadeleri kullandı: 'Neymiş? Ben çocuğu dövmüşüm. Nasıl yapabilirim ben? Ben çocuğu nasıl dövmüşüm? Ben çocuğu dövemem ki. Ben nasıl erkek çocuğu ve adamı döverim? Biri 52 yaşında, diğeri 17 yaşındaymış. Biz bilmiyoruz, tanımıyoruz, etmiyoruz. Şimdi beni suçluyorlar. Ben sanığım şimdi. Oğlan beni dövüyor, babası beni dövüyor ama şimdi ben suçluyum'

Okul Müdürü Ve Oğlunun Otobüste Dövdüğü Yaşlı Çift Konuştu (4)

Müdür Açığa Alındı, Oğlu Yeniden Gözaltında

Olayın ardından okul müdürü açığa alındı ve idari soruşturma başlatıldı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından müdürün oğlu A.O.T'nin de tekrar gözaltına alındığı öğrenildi. Ancak, şoförün olayı inkar ettiği ve şikayetçi oldukları da belirtildi.

Sosyal Medyada Tepki Çekti

Olay, sosyal medyada büyük tepki çekti. Görüntülerde müdür ve oğlunun yaşlı çifte saldırısı, kullanıcılar arasında geniş bir tartışma yarattı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Çankaya'da icradan satılık 2+1 daire

Ankara Çankaya'da icradan satılık 2+1 daire