Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Narin'in Ön Otopsisinde Korkunç Detaylar! Bacağı Kopuk...

Narin'in Ön Otopsisinde Korkunç Detaylar! Bacağı Kopuk...

Sekiz yaşındaki Narin Güran, 19 gün süren aramalar sonucunda Diyarbakır’da cansız olarak bulundu. Cesedin bulunduğu koşullar ve olayla ilgili şüpheler kafalarda soru işaretleri bıraktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin'in Ön Otopsisinde Korkunç Detaylar! Bacağı Kopuk...
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı köyünde 21 Ağustos’tan beri kayıp olan sekiz yaşındaki Narin Güran, köyüne bir-iki kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi’nde ölü olarak bulundu. 

Çuval içerisinde bulunan Narin’in cesedi, üzerine taşlar yerleştirilmiş ve ağaçlarla örtülmüştü. Bu durum, cesedin bulunduğu noktanın daha önce arandığı halde neden o zaman fark edilmediği sorularını beraberinde getirdi.

Ceset İlk Günden Mi Oraya Konuldu?

Ekiplerin daha önce arama yaptığı bölgede cesede rastlamaması, "Ceset ilk gün mü oraya bırakıldı?" sorusunu gündeme getirdi. Eğer ceset daha sonra oraya taşındıysa, bölgedeki yoğun güvenlik varlığına rağmen nasıl bu kadar büyük bir risk alındığı da merak konusu.

Otopsi İncelemelerinde Şok Bulgular

Narin Güran’ın cesedi, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Yapılan otopside, sol bacağının kopmuş olduğu tespit edildi. Cesetle birlikte kaval kemiği de çuvaldan çıkarıldı ve ileri inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsi kamera kaydı alınarak, her türlü suç bulgusunu ortaya çıkaracak detaylı incelemeler yapıldı. Ancak cesetteki ciddi çürüme nedeniyle kesin ölüm sebebi ve zamanı henüz belirlenemedi. İç kanama bulgusu tespit edilmedi.Tutanakta “Uzmanların ilk izlenimlerinde cesette ciddi anlamda çürüme başlamış olduğundan somut bir beyanda bulunmanın mümkün olmayacağı” vurgulandı.

Narin’in DNA’sı Amcasının Otomobilinde Bulundu

Olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında, Narin’in DNA örnekleri, amcasına ait otomobilin ön koltuğunda bulundu. Bu bulgu, soruşturmayı derinleştirirken, aile üyeleri de dahil olmak üzere gözaltına alınanların sayısı 21'e yükseldi. Soruşturma, üç savcının daha görevlendirilmesiyle hız kazanmış durumda.

Ölüm Zamanı Hala Belirsiz

Yapılan otopsi sonucu, cesette gözle görülür şekilde kesici-delici alet veya ateşli silah yarası bulunmadığı açıklandı. Ayrıca cesette iç kanama bulgusu tespit edilmedi. Bu nedenle, Narin’in kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için detaylı patolojik ve moleküler incelemelerin yapılması gerektiği vurgulandı. Kesin sonuçların ise en erken 15 gün, en geç bir ay içerisinde açıklanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da motosiklet sürücüsüne sopalı saldırı anı kamerada

Hatay'da motosiklet sürücüsüne sopalı saldırı anı kamerada