Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Metro'da tükürük tartışması kavgayla bitti!

Metro'da tükürük tartışması kavgayla bitti!

Kağıthane 4. Levent metro istasyonunda, geçtiğimiz günlerde, bilinmeyen bir nedenle iki yolcu arasında tartışma çıktı. İddialara göre, tartışma sırasında bir kişinin diğerinin yüzüne tükürmesiyle tartışma alevlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Kağıthane 4. Levent metro istasyonunda, geçtiğimiz günlerde, bilinmeyen bir nedenle iki yolcu arasında tartışma çıktı. İddialara göre, tartışma sırasında bir kişi diğerinin yüzüne tükürdü. Bu provokasyonun ardından, iki kişi arasında tekme ve yumrukların havada uçuştuğu bir kavga başladı.

Kavga, taraflardan birinin arkadaşlarının ve diğer yolcuların da müdahil olmasıyla büyüdü, metro istasyonu neredeyse savaş alanına döndü. Küfürlerin ve tehditlerin havada uçuştuğu bu olaylar, diğer yolcuların güçlükle ayırmaya çalıştığı bir karmaşaya dönüştü. Bu olaylar, bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yolcular arasındaki bu şiddetli kavga, metro istasyonunda tehlikeli bir durum yarattı ve güvenliği tehlikeye attı. Soruşturma başlatılarak olayın ayrıntıları daha da aydınlatılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şoförün kafası atarsa! Yolcular kalır yaya...

Şoförün kafası atarsa! Yolcular kalır yaya...