Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat’ta Şok Edici Olay: Sevgilisini B*çaklayan Adam Tutuklandı

Manavgat’ta Şok Edici Olay: Sevgilisini B*çaklayan Adam Tutuklandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan bir olayda, 28 yaşındaki bir adam, kendisinden 13 yaş büyük sevgilisini bıçak darbeleriyle ağır yaraladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Şok Edici Olay: Sevgilisini B*çaklayan Adam Tutuklandı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan bir olayda, 28 yaşındaki bir adam, kendisinden 13 yaş büyük sevgilisini bıçak darbeleriyle ağır yaraladı. Olayın ardından kaçan saldırgan, asayiş ekiplerince kısa sürede yakalandı ve emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı. Şahıs, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın Detayları ve İlk Müdahale

Emek Mahallesi’nde bulunan bir sokakta bıçakla yaralanmış bir kadın olduğu ihbarı üzerine, 112 Sağlık ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Ekipler, olay yerine geldiklerinde çok sayıda bıçak darbesi almış ve karnının sol tarafında saplanmış bıçak olan bir kadınla karşılaştı.

Yaralı kadın, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Adının F.K. olduğu belirlenen kadın, hastanede ameliyata alındı.

Saldırganın Yakalanması ve İfade

Diğer taraftan, F.K.'yi bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan ve sevgilisi olduğu belirlenen Mahmut Yılan, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda olaydan kısa bir süre sonra yakalandı. Mahmut Yılan’ın olay sırasında yaklaşık 300 promil alkollü olduğu belirlendi.

Mahmut Yılan’ın, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldığı ve ilk ifadesinde 5-6 aydır F.K. ile birlikte olduklarını ve evlenmeyi planladıklarını, olay günü ise tartıştıkları ve tartışmanın büyümesi sonucu alkolün etkisiyle sevgilisini bıçakladığını söylediği öğrenildi. Mahkemedeki ifadesinde pişman olduğunu söyleyen Yılan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

F.K.'nin ise Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındığı ve yoğun bakım ünitesinden normal odaya çıkarıldığı, tedavisine normal odada devam edildiği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ESK sosyal medyada çıkan et iddialarını yalanladı

ESK sosyal medyada çıkan et iddialarını yalanladı