Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat’ta Korku Dolu Anlar

Manavgat’ta Korku Dolu Anlar

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir evin önünde bulunan, ekmek yapmak ve malzeme koymak için kullanılan depo şeklindeki yapıda çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Korku Dolu Anlar
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir evin önünde bulunan, ekmek yapmak ve malzeme koymak için kullanılan depo şeklindeki yapıda çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangında depodaki malzemeler ve bitişiğindeki evin 1 odası yandı.

Olayın Detayları

Yeniköy Mahallesi’nde Ramazan Yılmaz isimli vatandaşın evinin bitişiğinde bulunan ve malzemelerin konulduğu depo olarak kullanılan yapıda çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangının alevleri gecenin karanlığını aydınlatırken, olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakoluna bağlı ekipler sevk edildi.

İtfaiyenin müdahalesi sonucunda söndürülen yangının, aynı zamanda ekmek yapılan depoda yapılan ekmeğin ardından ateşin söndürülmemesi sonucunda çıktığı iddia edildi.

Yangında Zarar Görenler

Yangında, yanan depo içerisinde bulunan ağaç motoru, klima ve ot biçme motorunun yanı sıra deponun üzerinde çardak olarak kullanılan ağaç yapı ile ailenin oturduğu evin bir odası yandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2013 model BMW icradan satılık

2013 model BMW icradan satılık