Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kan donduran haber...İstanbul'da dükkanın arkasına tecav*z odası yapmış

Kan donduran haber...İstanbul'da dükkanın arkasına tecav*z odası yapmış

Çocuk istismarından da suç kaydı olan bir kişi, 11 yaşındaki çocuğu kaçırmaktan yakalandı. Polis vatandaşların elinden zor aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kan donduran haber...İstanbul'da dükkanın arkasına tecav*z odası yapmış

İstanbul'da bugün ortaya çıkan dehşet verici bir olayda, daha önce çocuğa yönelik cinsel istismar suçundan kaydı bulunan bir şüpheli, 11 yaşındaki bir ilkokul kız öğrencisini kaçırdı ve onu iş yerindeki odada zorla kilitleyerek sakladı. Polis, yapılan aramalarda korkunç detaylarla karşılaştı.

Sözcü'de yer alan habere göre olay, Bağcılar ilçesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde ailesi tarafından okula bırakılan 11 yaşındaki M.Y., öğleden sonra okuldan çıktı. Ancak küçük kız, eve dönmedi. Endişelenen ailesi önce okula gitti, ancak kızlarını bulamayınca polise başvurdu.

Polis, güvenlik kameralarıyla yapılan incelemeler sonucunda küçük kızın, evi ve okulu arasındaki güzergahta bir minibüse bindiğini tespit etti. Minibüsün sahibi M. Ş.'ye ait olduğu belirlendi ve polis ekipleri hızla adrese yönlendirildi. Şüpheli kaçmaya çalışsa da polisler tarafından yakalandı.

Ancak şüpheliyi yakalamak için toplanan kalabalık, şiddet gösterdi ve polise saldırdı. Polis ekipleri, şüpheliyi korumak için onu kalabalığın elinden kurtardı ve daha sonra çevik kuvvet ekiplerini çağırdı. Bu sırada yapılan aramalarda, iş yerinin içinde ses yalıtımlı bir oda bulundu.

Polis, kilitli olan odadan küçük bir kızın sesinin geldiğini duydu. Hemen kilidi kırarak içeri girdiklerinde, 11 yaşındaki M.Y.'yi ağlayarak buldular. İncelemelerde, odanın ses geçirmemesi için özel olarak yalıtıldığı ve duvarlarda talimat içerikli yazılar bulunduğu ortaya çıktı. Şüphelinin odada çocuğa zarar vermekle tehdit ettiği ifadeler de yer aldı.

Aramalarda, odada bir yatak, bir tüfek, kadın iç çamaşırları ve farklı saç örnekleri bulundu. Şüphelinin daha önce çocuğa yönelik cinsel istismar suçundan kaydı olduğu ve adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

Polis, bulunan delillerin şüphelinin başka potansiyel kurbanları olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Soruşturmanın bu yönde de sürdüğü ve ilgili delillerin incelendiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Sana söz! 13 milyon sığınmacı ve kaçak vatanlarına gidecek"

"Sana söz! 13 milyon sığınmacı ve kaçak vatanlarına gidecek"