Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Kağıthane'deki Suikast İsrail Basınında Geniş Yer Buldu: 'Türkiye'de Genç Bir İsrailli Öldürüldü'

Kağıthane'deki Suikast İsrail Basınında Geniş Yer Buldu: 'Türkiye'de Genç Bir İsrailli Öldürüldü'

Kağıthane'deki suikast, İsrail basınında geniş yankı buldu. "Türkiye'de genç bir İsrailli öldürüldü" başlığıyla duyurulan olayda, cezai anlaşmazlık iddiaları öne çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kağıthane'deki Suikast İsrail Basınında Geniş Yer Buldu: 'Türkiye'de Genç Bir İsrailli Öldürüldü'
KAYNAK: Haber Merkezi

Dün akşam saat 22:30 sularında İstanbul Kağıthane'de gerçekleşen silahlı saldırı, İsrail medyasında büyük yankı uyandırdı. Filistin uyruklu, İsrail vatandaşı üç kişinin bulunduğu araca susturuculu silahla düzenlenen suikast, İsrail basını tarafından son dakika haberi olarak duyuruldu.

Saldırıda, aracın şoförü olay yerinde hayatını kaybederken, iş adamı Anas Abdelkader ve koruması yaralı olarak kurtuldu. Abdelkader'in ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

İsrail Basınında Geniş Yer Buldu

İsrail'de yayın yapan 'Israel Hayom' gazetesi, olayı "Türkiye'de genç bir İsrailli öldürüldü" başlığıyla okuyucularına duyurdu. Gazete, suikastın suçlular arasında yaşanan bir çatışma sonucu gerçekleştiğini öne sürdü. Haberde, Kağıthane'deki vatandaşlar tarafından çekilen görüntüler de yer aldı.

Tanınan Bir İsimdi

Öldürülen şahsın, İsrail'in Kuzey bölgesinde yer alan Kafr Yasif kasabasından olduğu ve İsrail polisi tarafından tanınan bir isim olduğu belirtildi. İddiaya göre, olay suçlular arasında yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle meydana geldi.

The Times of Israel'den Açıklamalar

The Times of Israel adlı haber sitesi de olayın cezai bir anlaşmazlık sonucu gerçekleştiğini bildirdi. Her iki gazete de suikast sonucu hayatını kaybeden kişinin İsrail vatandaşı olduğunu iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, İsrail basınındaki bu haberler, suikastın uluslararası bir boyut kazanabileceğini gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borsa haftaya yükselişle başladı

Borsa haftaya yükselişle başladı