Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Kağıthane'de sokak köpekleri yavru kediyi parçaladı

Kağıthane'de sokak köpekleri yavru kediyi parçaladı

İstanbul Kağıthane’de sürü halinde dolaşan sokak köpekleri vatandaşların kabusu oldu. Gece yarısı sokaklarda dolaşan köpekler yavru kediyi böyle parçaladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kağıthane'de sokak köpekleri yavru kediyi parçaladı

SÜLEYMAN GEZİCİ

İstanbul Kağıthane’de vatandaşlar sürü halinde dolaşan başıboş sokak köpekleri nedeniyle zor anlar yaşadı. Halk, sokakta tedirgin bir şekilde yürürken, sürü halinde gezen köpeklerin bir kediyi parçaladığı anlar kameraya anbean yansıdı.

YAVRU KEDİYİ PARÇALADILAR

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde yoldan geçenlere saldıran ve sürü halinde gezen çok sayıda sahipsiz köpek vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Bazıları evlerinden dışarı çıkmaya korkarken, bazı vatandaşlar ise sahipsiz köpekleri gördüğünde yolunu değiştirmek zorunda kaldı. Mahalle sakinlerinin gece saatlerinde yükselen köpek seslerinden rahatsız olduğu ve yetkililerden aylardır çözüm beklediği iddia ediliyor. Ayrıca sürü halinde gezen bir grup köpeğin kedilere saldırdığı birini de parçaladığı ortaya çıktı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Kağıthane sakinlerinin başıboş köpeklerle yaşadığı zorlu anlar ise böyle görüntülendi. Görüntülerde gece saatlerinde yükselen köpek sesleri duyuluyor. Ayrıca vatandaşların sokakta sürü halinde gezen köpekleri gördüklerinde tedirgin oldukları ve yollarını değiştirdikleri görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadıköy vapurunda kavga çıktı! Kameralar o anları kaydetti

Kadıköy vapurunda kavga çıktı! Kameralar o anları kaydetti