Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Kağıthane'de Filistinli İş Adamının Öld*rülmesi: Kaçış Anlarına Ait Yeni Görüntüler

Kağıthane'de Filistinli İş Adamının Öld*rülmesi: Kaçış Anlarına Ait Yeni Görüntüler

İstanbul Kağıthane'de Filistinli iş adamı Abdulkadir Anas'ın öldürülmesi olayına ilişkin yurt dışına kaçan 3 şüphelinin kaçış anları güvenlik kameralarına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İstanbul Kağıthane'de, Filistinli iş adamı Abdulkadir Anas'ın öldürülmesi olayı, şehrin huzurunu bozan ciddi bir suç vakası olarak kayıtlara geçti. 

Cin*yetin ardından yurt dışına kaçan 3 şüphelinin kaçış anlarına ait güvenlik kamerası görüntüleri, olayın aydınlatılmasına yönelik önemli deliller arasında yer aldı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri ÇIKTI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırı sonrası kaçan 3 şüphelinin ellerinde valizlerle hızlı bir şekilde hareket ettikleri açıkça görülüyor. Görüntülerde, saldırının hemen ardından şüphelilerin, dikkat çekmemek adına sanki normal bir yolculuk yapıyormuş gibi hareket ettikleri anlaşılıyor. Şüphelilerin bu profesyonel kaçış planı, olayın önceden planlanmış olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, yurt dışına kaçan şüphelilerin yakalanması için uluslararası düzeyde çalışmalar sürdürülüyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ebrar Karakurt'tan duygusal paylaşım: 'Baba bir masal anlat bana'

Ebrar Karakurt'tan duygusal paylaşım: 'Baba bir masal anlat bana'