Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kadın Hırsızlık Çetesi 'Gaco' Operasyonu: 8 Kişi Tutuklandı

Kadın Hırsızlık Çetesi 'Gaco' Operasyonu: 8 Kişi Tutuklandı

Mersin polisi, kadın hırsızlık çetesi olarak bilinen "Gaco" şebekesine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 10'u kadın 12 şüpheliyi gözaltına aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadın Hırsızlık Çetesi 'Gaco' Operasyonu: 8 Kişi Tutuklandı

Mersin polisi, kadın hırsızlık çetesi olarak bilinen "Gaco" şebekesine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 10'u kadın 12 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, adreslere girip çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerle tespit edildi. Operasyon sonucunda 8 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, farklı illerden Mersin'e gelen ve "Gaco" olarak adlandırılan kadın hırsızlık çetesini takibe aldı. Polis, çetenin bulunduğu aracı belirledikten sonra operasyon düzenledi. Kaçmaya çalışan 2'si erkek 5 şüpheli polis tarafından yakalandı. Diğer şüphelilerden 3'ü Akdeniz ilçesinde, 4'ü ise Toroslar ilçesinde hırsızlık amacıyla evlere girmeye çalışırken suçüstü yakalandı.

Kadın Hırsızlık Çetesi Gaco Çökertildi

Gözaltına alınan 10'u kadın 12 şüpheliyle birlikte, kilitli kapıları açmada kullanılan tornavidalar ve kilitli olmayan kapıları açmada kullanılan plastik aparatlar ele geçirildi. Polis, bu operasyonla yeni hırsızlık olaylarını engellerken, daha önce işlenen ve teşebbüste kalan 6 hırsızlık olayını da aydınlattı.

Kadın Hırsızlık Çetesi Gaco Çökertildi2

Şüphelilerin evlere girip çıkma anlarına dair güvenlik kamerası görüntüleri de delil olarak kullanıldı. Emniyete götürülen şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 12 şüpheliden 1'i erkek, 7'si kadın 8 kişi tutuklandı. Bu operasyonla birlikte Mersin'deki hırsızlık faaliyetlerine yönelik önemli bir adım atılmış oldu.

Kadın Hırsızlık Çetesi Gaco Çökertildi4

Kadın Hırsızlık Çetesi Gaco Çökertildi3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor Türkiye Kupası'nda kazanmak istiyor

Trabzonspor Türkiye Kupası'nda kazanmak istiyor