Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir'de Halkapınar Metro Durağında S*lahlı Saldırı: Bir Kişi Yaralandı

İzmir'de Halkapınar Metro Durağında S*lahlı Saldırı: Bir Kişi Yaralandı

İzmir'in Halkapınar bölgesindeki metro durağında yaşanan s*lahlı saldırıda bir kişi yaralandı. Saldırganın kimliği henüz belirsizken, polis ekipleri olayı araştırıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Bugün öğleden sonra saat 14:30 sularında, İzmir'in Halkapınar bölgesinde bulunan metro durağında bir kişiye s*lahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda bir kişi yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçmayı başardı.

Edinilen bilgilere göre, saldırgan metro durağına girdikten sonra rastgele bir kişiye ateş açtı. Saldırı sonucunda yaralanan kurban, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Saldırganın Kimliği ve Polis İncelemesi

Saldırganın kimliği ve saldırının sebebi henüz belirlenemedi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, saldırganın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saldırgan 30-35 yaşlarında, siyah giyimli ve maskeli bir kişi olduğu belirtiliyor. Saldırganın metrodan inip kaçtığı sırada elinde s*lah olduğu iddia ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İngiltere'de Ter*rist Kılavuzu Hazırlayan Öğrenciye 13 Yıl Hapis Cezası

İngiltere'de Ter*rist Kılavuzu Hazırlayan Öğrenciye 13 Yıl Hapis Cezası