Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İsrail Saldırılarında Hayatını Kaybeden Gazeteci Sayısı 133’e Yükseldi

İsrail Saldırılarında Hayatını Kaybeden Gazeteci Sayısı 133’e Yükseldi

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında gazetecilerin hayatını kaybetmesiyle ölüm sayısı 133'e yükseldi. Son saldırılarda bir gazeteci daha yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Saldırılarında Hayatını Kaybeden Gazeteci Sayısı 133’e Yükseldi
KAYNAK: İHA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden saldırılarında hayatını kaybeden gazetecilerin sayısı 133'e ulaştı. İsrail, ayrım gözetmeksizin 152 gündür devam eden saldırılarını sürdürüyor. Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, İsrail'in son saldırılarında bir gazeteci daha yaşamını yitirdi.

Muhammed Seleme'nin Ölümü

El Aksa TV muhabiri Filistinli gazeteci Muhammed Seleme, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deyr El Balah kentinde bulunan evinin İsrail savaş uçakları tarafından dün akşam bombalanması sonucu hayatını kaybetti. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybeden gazetecilerin sayısı hızla artıyor.

Seleme'nin Meslektaşlarından Taziye

Muhammed Seleme'nin ölümü, meslektaşları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Sabah saatlerinde El Aksa Şehitleri Hastanesine gelen meslektaşları, Seleme için taziye dileklerini iletti. Yerel kaynaklar, Seleme'nin yanı sıra ailesinden 8 kişinin de saldırıda hayatını kaybettiğini bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2023 Model Renault RJA marka araç

İcradan satılık 2023 Model Renault RJA marka araç