Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Fırtına 92 balıkçı gemisine zarar verdi

Fırtına 92 balıkçı gemisine zarar verdi

Zonguldak'ta yaşanan şiddetli fırtına ve dev dalgaların neden olduğu olumsuz hava koşulları, balıkçı teknelerine ve bölgedeki okullara zarar verdi. Z

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fırtına 92 balıkçı gemisine zarar verdi
KAYNAK: İHA

Zonguldak'ta yaşanan şiddetli fırtına ve dev dalgaların neden olduğu olumsuz hava koşulları, balıkçı teknelerine ve bölgedeki okullara zarar verdi. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, bölgede gerçekleştirilen hasar tespiti çalışmalarını değerlendirirken, fırtına nedeniyle 92 balıkçı teknesinin hasar gördüğünü, aynı zamanda 57 okulun çatısında ciddi hasarlar meydana geldiğini açıkladı.

Vali Hacıbektaşoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şu anda yanlış hatırlamıyorsam Ereğli ve Alaplı başta olmak üzere Zonguldak'taki tüm limanlarda bulunan 92 tekne hasar gördü. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerimiz, kendi sistemlerine kayıtlı, ruhsatlı teknelerimizin hasar kayıtlarını yaptılar. Diğer işlemleri yürütmek üzere Liman Başkanlığı'na ilettiler. Onlar da tespitlerini yapacaklar" dedi.

Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 57 okulun çatısında da ciddi hasarlar tespit edildiğini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, "Bugün ayın 20'si. Ayın 30'una kadar bütün okullarımızda tüm hasarlar onarılmış olacak. Normal bir şekilde eğitim ve öğretim devam etmiş olacak" diye ekledi.Fırtınada hasar gören balıkçı tekneleri, vinçler yardımıyla kaldırılarak bakım ve onarım için belirlenen bölgelere taşınırken, çatısı zarar gören okulların da 10 gün içerisinde onarılarak eğitime hazır hale getirileceği belirtildi.

1-836

2-359

4-2023-261

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa Orhangazi'de icradan satılık 1.425 m² arsa

Bursa Orhangazi'de icradan satılık 1.425 m² arsa