Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Feci kaza! Avcılar'da iki metrobüs çarpıştı: 2 yaralı

Feci kaza! Avcılar'da iki metrobüs çarpıştı: 2 yaralı

Avcılar'da bir metrobüsün diğerine arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Olayın ardından seferlerde aksamalar yaşandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Avcılar’da meydana gelen bir kaza sonucu, bir metrobüsün önündeki başka bir metrobüse arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza sonrasında seferlerde aksamalar yaşandı.

Kaza Anında Meydana Gelen Olaylar

Kaza, sabah saatlerinde, Söğütlüçeşme istikametinde seyreden bir metrobüsün, Avcılar’da Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler durağında seyir halindeki başka bir metrobüse arkadan çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle iki yolcu yaralandı ve kazaya neden olan metrobüs ciddi şekilde hasar gördü.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti. Yaralı yolcuların durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri de kaza sonrası gerekli incelemelerde bulundu.

Seferlerde Geçici Aksama

Kazanın ardından metrobüs seferleri bir süre tek şerit üzerinden devam etti. Araçların olay yerinden kaldırılmasıyla birlikte seferler normale döndü ve trafik akışı yeniden sağlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da iş makinesi operatörü 4 araca çarpıp kaçtı

Hatay'da iş makinesi operatörü 4 araca çarpıp kaçtı