Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Erdek Belediyesi'ni Eleştiren Öğretmenin Darp Edildiği İddia Edildi

Erdek Belediyesi'ni Eleştiren Öğretmenin Darp Edildiği İddia Edildi

Erdek Belediyesi ile ilgili sosyal medya hesabından eleştiri yapan Niyazi Önal'ın Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın damadı olan Erdek Ticaret Odası Meclis Üyesi Murat Çetin tarafından darp edildiği iddia edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdek Belediyesi'ni Eleştiren Öğretmenin Darp Edildiği İddia Edildi
KAYNAK: İHA

Erdek Belediyesi ile ilgili sosyal medya hesabından eleştiri yapan Niyazi Önal isimli öğretmene, Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın damadı olan Erdek Ticaret Odası Meclis Üyesi Murat Çetin tarafından darp edildiği iddia edildi. 

İddialarda Erdek'in 4. Sokak'ta gece yarısı gerçekleşen olayda, Spor Öğretmeni Niyazi Önal, köpeğini gezdirirken Murat Çetin tarafından önü kesilerek dövüldü. Murat Çetin, Niyazi Önal'ın sosyal medya hesabında yaptığı eleştiriler nedeniyle onunla konuşmak istediğini belirtti ve ardından teleskobik cop kullanarak Önal'ı darp ettiği yazıldı.

Erdek Belediyesi'ni Eleştirdi, Hastanelik Edilene Kadar Dövüldü

Niyazi Önal, aldığı darbeler sonucu ağır yaralandı ve Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleyi aldıktan sonra Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kafasından aldığı darbeler sonucu 6 adet dikiş atılan Önal'ın vücudunda çeşitli yerlerde morluklar oluştu. Tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Erdek Belediyesi'ni Eleştirdi, Hastanelik Edilene Kadar Dövüldü2

Olayın Yankıları

Niyazi Önal'ın şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alınan Murat Çetin, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ancak olayın ardından Eğitim Sen Balıkesir Şube Başkanı Gürbüz Şahin ve yönetim kurulu, Niyazi Önal'ı ziyaret ederek saldırıyı kınadı. Gürbüz Şahin, yapılan saldırının arkasında planlama olduğunu belirterek, saldırganların hukuki sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Erdek Belediyesi'ni Eleştirdi, Hastanelik Edilene Kadar Dövüldü3

Erdek Belediyesi'ni Eleştirdi, Hastanelik Edilene Kadar Dövüldü41

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mesut Kocagöz yağış ve selden etkilenen mahallelere yardım ediyor

Mesut Kocagöz yağış ve selden etkilenen mahallelere yardım ediyor