Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Narin Cin*yetinde İkinci İtiraf: 'Amcası 200 Bin TL Para Teklif Etti!'

Narin Cin*yetinde İkinci İtiraf: 'Amcası 200 Bin TL Para Teklif Etti!'

Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cin*yetinde ikinci itiraf da geldi. Gözaltındaki bir şüpheli, "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi, dereye götürdüm, amcası 200 Bin TL teklif etti" dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin Cin*yetinde İkinci İtiraf: 'Amcası 200 Bin TL Para Teklif Etti!'
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasından 19 gün sonra cesedine ulaşılmasıyla ilgili soruşturma derinleşiyor. 

Cinayetle ilgili gözaltına alınan bir şüpheli, ilk itirafı verdi.

Şüpheli: "Muhtar cesedi çuval içinde verdi"

Sabah'ta yer alan habere göre, gözaltındaki bir kişi, Narin Güran’ın cesedinin nasıl taşındığıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Şüphelinin ifadesinde, "Muhtar cesedi çuval içinde bana verdi, çuvalı alıp dereye götürdüm" dediği öğrenildi. 

Narin Güran Cinayetinde İkinci İtiraf

Narin Güran’ın cinayetinde ikinci itiraf ortaya çıktı. İlk itiraftan sonra, zanlı sorgusunda olayın detaylarını anlatarak, yaşananları tek tek açıkladı.

Gözaltına alınan zanlı, cenazenin nasıl bulunduğunu ve amcasının kendisine nasıl bir teklif sunduğunu anlattı. İfadesinde, “Muhtar (Narin’in amcası) cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm” dedi. Zanlı, ayrıca amcanın kendisine cenazeyi yok etmesi için 200 bin TL teklif ettiğini de ifade etti.

Amcasıyla birlikte küçük kızı çuvala koyup dere yatağına bıraktığını anlatan N.B., daha sonra eve gidip namaz kıldığını söyledi. İtirafları sırasında N.B., olay günü köy muhtarı Salim Güran ile yaptığı görüşmeden ve suçun işlenişine kadar olan süreçten bahsetti.

"Muhtar Salim Güran, Battaniyeye Sarılı Birini Gösterdi"

21 Ağustos günü köyün şebeke suyunun kesilmesi üzerine muhtarı aradığını söyleyen N.B., Salim Güran'ın kendisine "Ben yetkilileri ararım" dediğini belirtti. Ardından evinden çıktığında, muhtarın aracının kendisini takip ettiğini fark ettiğini söyledi. Muhtarın, aracındaki battaniyeye sarılı bir şeyi kendisine gösterip, "Bunu yok edeceksin" dediğini anlatan N.B., ne olduğunu anlamak için yaklaştığında, battaniyeye sarılı hareketsiz bir bedenle karşılaştığını ifade etti.

N.B., o an yaşadığı şaşkınlığı ve tereddütü dile getirirken, muhtarın kendisine 200 bin TL teklif ettiğini ve olay yerinde başka kimsenin olmadığını söyledi.

"Çocuğun Üzerinde Siyah Tişört ve Şort Vardı"

N.B.'nin ifadelerine göre, muhtarın talimatıyla araçtan aldığı bir çuvala, battaniyeye sarılı çocuğu birlikte koydular. Çocuğun üzerinde siyah tişört ve şort olduğunu belirten N.B., sağ kulağının arkasında kızarıklık olduğunu fark ettiğini söyledi. Çuvalı aracına koyan N.B., muhtarın kendisine çuvalı dere yatağına götürmesini söylediğini ifade etti.

N.B., mezarlığın yanından villalar mevkiine doğru giderken pişmanlık hissettiğini ancak çuvaldan kurtulması gerektiğini düşündüğünü belirtti. Derenin kenarındaki stabilize yolda uygun bir yer bulduktan sonra çuvalı oraya bıraktığını, çocuğun vücudunun tamamının çuvala sığdığını kaydetti.

"Eve Gidip Namaz Kıldım"

Cinayetin ardından eve dönen N.B., namaz kıldığını ve köydeki arama çalışmalarına katıldığını itiraf etti. Narin’i dere yatağına gizleme işinin yaklaşık yarım saat sürdüğünü belirten N.B., çuvalı bağladığı sırada içeridekinin Narin Güran olduğunu fark ettiğini söyledi. Ayrıca, Salim Güran'ın arama çalışmaları sırasında kanalın içine girerek göstermelik arama yaptığını da söyledi.

"Çantanın ipiyle çuvalı bağladı"

Gizli tanığın açıklamalarına göre, Narin Güran’ın cesedi, çuvala konmadan önce üzerinde siyah tişört ve şort vardı. Çuvalın ipi olmadığını, bunun içinde de çantanın ipini kullanarak çuvalın ağzını bağladığını ve üzerine taş koyduğunu belirtti. Çuvalın bulunduğu yerin derinliğini yeterli bulduğunu ifade eden zanlı, cenazenin üzerine 10-15 kiloluk bir taş koyarak ve çalı eklemeden bıraktığını söyledi.

Narin'in bedeninden 91 numune alındı

Öte yandan küçük kızın bedeninden 91 numune alındığı, kemik parçalarının detaylı inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildiği belirtildi. Soruşturma Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Cristian Medina'nın Transferinde Özel Bir Madde Ekledi

Fenerbahçe Cristian Medina'nın Transferinde Özel Bir Madde Ekledi