Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çöp Ev Faciası! Evden Kamyonla Çöp Çıktı!

Çöp Ev Faciası! Evden Kamyonla Çöp Çıktı!

 Beylikdüzü'nde Çöp Ev Faciası: Akli Dengesi Bozuk Anne ve Kızın Evinden 30 Torbadan Fazla Çöp Çıkarıldı!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çöp Ev Faciası! Evden Kamyonla Çöp Çıktı!
KAYNAK: İHA

Beylikdüzü'nde, akıl sağlığı bozuk olduğu belirtilen anne ve kızın yaşadığı ev, çöp yığınlarıyla dolup taşarak mahalle sakinlerini rahatsız etti. Polis ve belediye ekiplerinin müdahalesiyle evden 30 torbadan fazla çöp çıkarılırken, mahallede büyük bir temizlik operasyonu başlatıldı.

A W121834 01

Polis Şaşkınlık Yaşadı

Büyükşehir Mahallesi'nde yaşanan olay, 6 ay önce taşınan aile tarafından gürültü ve kötü kokuların yayılmasıyla fark edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve belediye ekipleri, evin içindeki manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Akli dengesi bozuk olduğu belirlenen anne ve kız, ambulansla hastaneye götürülürken, Beylikdüzü Belediyesi temizlik ekipleri evde detaylı bir çalışma başlattı.

Aw121834 02 (1)

Ev Çöp Gibi

Apartman sakinleri, olayın uzun süredir devam ettiğini ve çocukları ile yaşlıları rahatsız ettiğini belirterek şikayetlerini dile getirdi. Halil Yılmaz, "Geldikten sonra insanları rahatsız etmeye başladı. Kapıları vurup bağırıp çağırıyor. Burada çocuklar yaşlılar var, gece uyutmuyorlar. Birkaç kez şikayetçi olduk. Eve girilmiyor ev çöp gibi. Bakımsız insanlar, götürdüler temizlik yapılacak" ifadelerini kullandı.

A W121834 03

Duygu Acar isimli diğer bir apartman sakini ise, "Kendisi taşındığından beri uyutmuyor, cam kapı kırıyorlar. 6 aydır buradalar. Markete gidip market arabalarını alıyorlardı" şeklinde olayın detaylarını paylaştı.

A W121834 04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Göktaş bombayı patlattı: Yeni evlenen çiftlere 150 bin liralık kredi desteği

Bakan Göktaş bombayı patlattı: Yeni evlenen çiftlere 150 bin liralık kredi desteği