Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Cansız bedeni arama çalışmaları devam ediyor

Cansız bedeni arama çalışmaları devam ediyor

Antalya’da ormanlık alanda kafası ve kolları olmayan çıplak erkek cansız bedeninin kayıp uzuvlarının bulunması için arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 20 kişilik Çevik Kuvvet ekibi hassas burunlu köpekle ormanlık alanı didik didik taradı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cansız bedeni arama çalışmaları devam ediyor
KAYNAK: İHA

Olay, Kepez ilçesi Santral Mahallesi 3270 Sokak üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle gezintiye çıkan emekli polis memuru Faruk Çavuş, yol kenarında cansız beden gördü. Çavuş’un 112 Acil Çağrı Merkezine durumu bildirmesinin ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hayvan barınağına yakın bölgede bulunan erkek cansız bedenin, kafası ve kollarının olmadığı tespit edildi.

AW807758_13

20 KİŞİLİK EKİP VE HASSAS BURUNLU KÖPEKLE ARANIYOR

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması ve savcı incelemesinin ardından cansız bedenin, kafa, kolları ve cansız bedene ait bulguların bulunması için bölgeye Köpek Eğitim Merkezi (KEM) ile Çevik Kuvvet ekipleri istendi. Ormanlık alanda hassas burunlu bir köpek ve yaklaşık 20 kişilik çevik kuvvet ekibi arama çalışması gerçekleştirdi.

AW807758_11AW807758_09AW807758_05AW807758_02

Üzerinden kimlik çıkmayan çıplak cansız beden Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İntihar girişimi son anda önlendi

İntihar girişimi son anda önlendi