Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Buzlu Macera: Gölet Fotoğrafı Çekerken Buz Kırılınca Gölete Düştü

Buzlu Macera: Gölet Fotoğrafı Çekerken Buz Kırılınca Gölete Düştü

Bursa'da, Uludağ'ın eteklerindeki buz tutan Gököz Göleti'nde fotoğraf çektirmek isteyen bir kişi, buzun kırılması sonucu dondurucu suda mahsur kaldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Buzlu Macera: Gölet Fotoğrafı Çekerken Buz Kırılınca Gölete Düştü
KAYNAK: İHA

Bursa'da, Uludağ'ın eteklerindeki buz tutan Gököz Göleti'nde fotoğraf çektirmek isteyen bir kişi, buzun kırılması sonucu dondurucu suda mahsur kaldı. Gemlik'te ise bir kişi 7 derece soğukta denize girerek yüzdü. Doğaseverler ise Keles'in Dağdibi köyünde buz tutan gölde keyif yaparken o anlar kameraya yansıdı.

Gököz Göleti'nde buzun üzerinde fotoğraf çektirmek isteyen bir kişi, aniden buzun kırılması sonucu suya düştü. Hem arkadaşlarını hem de izleyenleri güldüren bu olay, dondurucu soğukta eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu.

Buz Kırılınca Kendini Suda Buldu4

Gemlik ilçesinde ise soğuk havaya meydan okuyan bir kişi, 7 derece olan hava sıcaklığına rağmen denize girerek yüzdü. Cesurca denize atlayan kişi, buz gibi suyla mücadele ederken kameralar tarafından kaydedildi. Keles İlçesi'nde ise karlı tepeler arasındaki Gököz Gölü buz tuttu. Bir doğasever grup, buz tutan suyun üzerinde keyif yapmak için gölete girdi. Dağdibi gölünde de benzer bir grup, buz tutan suyun tadını çıkarmak için suya girdi ve izleyenleri şaşırtan anlar yaşandı. Bu eğlenceli ve cesur anlar, kameraya anbean yansıdı, izleyenlerin içini üşüttü.

Buz Kırılınca Kendini Suda Buldu5

Buz Kırılınca Kendini Suda Buldu3

Buz Kırılınca Kendini Suda Buldu2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etkileşim İçin Sınırları Zorladılar! Kamelyayı Ateşe Verdiler

Etkileşim İçin Sınırları Zorladılar! Kamelyayı Ateşe Verdiler