Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Tehlikeli Motosiklet Sürüşü Kameralara Yansıdı

Bursa'da Tehlikeli Motosiklet Sürüşü Kameralara Yansıdı

Bursa'da, İzmir Yolu Caddesi üzerinde trafiği tehlikeye düşüren bir motosiklet sürücüsü, akıcı trafikte ilerlerken plakasını kapatarak makas atıp ardından tek tekerlek üzerinde ilerledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Tehlikeli Motosiklet Sürüşü Kameralara Yansıdı
KAYNAK: İHA

Bursa'da, İzmir Yolu Caddesi üzerinde trafiği tehlikeye düşüren bir motosiklet sürücüsü, akıcı trafikte ilerlerken plakasını kapatarak makas atıp ardından tek tekerlek üzerinde ilerledi. O anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Olay, sürücünün kendi canını hiçe sayarak tehlikeli bir sürüş sergilediği İzmir Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Plakasını gizleyen sürücü, makas atarak trafiği tehlikeye soktu. Bir süre sonra tek tekerlek üzerinde ilerleyen motosiklet sürücüsü, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında ilerledi.

Akan Trafikte Tek Teker Ilerledi.

Vatandaşlar, tehlikeli sürüşü cep telefonu kameralarıyla kaydederek o anları sosyal medyada paylaştı. Sürücünün bu tür tehlikeli hareketlerin trafik güvenliğini riske attığı ve başkalarının canını tehlikeye soktuğu belirtildi. Yetkililer, trafik kurallarına uymayan sürücülerin, kendi can güvenliklerini ve başkalarının hayatını riske atmaktan kaçınmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Akan Trafikte Tek Teker Ilerledi.2

Akan Trafikte Tek Teker Ilerledi.3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2016 model Dacia Duster

İcradan satılık 2016 model Dacia Duster