Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da fırtına etkili oldu denizle kara birleşti

Bursa'da fırtına etkili oldu denizle kara birleşti

Bursa'da etkili olan şiddetli fırtına ve sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Meteoroloji tarafından yapılan uzun süreli uyarıların ardından başlayan şiddetli yağışlar, özellikle Gemlik ilçesi Kurşunlu Sahili'nde denizin taşmasına neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da fırtına etkili oldu denizle kara birleşti
KAYNAK: İHA

Bursa'da etkili olan şiddetli fırtına ve sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Meteoroloji tarafından yapılan uzun süreli uyarıların ardından başlayan şiddetli yağışlar, özellikle Gemlik ilçesi Kurşunlu Sahili'nde denizin taşmasına neden oldu. Dev dalgalar sahilin önemli bir bölümünü kaplarken, deniz suyu karayola kadar ulaştı. Bu durum, sürücülere güçlük yaşatırken, araçlar su altında kaldı.

Yıldırım ilçesindeki bazı evlerin çatıları fırtına nedeniyle uçtu, Osmangazi ilçesinde ise ağaçlar devrildi. Özellikle Osmangazi Meydanı'nda bulunan reklam panoları fırtınanın şiddetiyle zarar gördü. Şehir genelindeki yoğun yağış nedeniyle bazı noktalarda dolu yağışı da yaşandı. Fırtına ve sağanak yağışın gün boyunca etkisini sürdürmesi beklenirken, şu ana kadar herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmaması sevindirici bir durum olarak kaydedildi. Yetkililer, vatandaşları olası su baskınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

bursa2

bursa3

bursa4

bursa5

bursa6

bursa7

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun Çarşamba'da mahkemeden satılık 76 m² daire

Samsun Çarşamba'da mahkemeden satılık 76 m² daire