Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Bağcılar'da İETT otobüsüne saldırı anbean kaydedildi

Bağcılar'da İETT otobüsüne saldırı anbean kaydedildi

Bağcılar'da meydana gelen olayda, seyir halindeki İETT otobüsü, trafikte seyreden bir otomobil tarafından taciz edildi. İşte o görüntüler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Olay, Bağcılar Göztepe Mahallesi Tem Güney Yanyol Matbaacılar Caddesi kavşağı civarında yaşandı. İddiaya göre, Hümmet A. yönetimindeki İETT aracına, seyir halindeki bir otomobil sürücüsü sürekli olarak korna çalarak hakaretlerde bulundu ve tehditler savurdu.

Ardından, otomobilin arkasındaki bir şahıs, araçtan inerek İETT otobüsünün camlarını yumrukladı ve hakaretlerde bulundu. Şahıs daha sonra aracına gidip bıçak aldı ve otobüsün camlarına bıçakla saldırdı. Tekerleklere de bıçak sapladıktan sonra şüpheliler olay yerinden kaçtı. İETT sürücüsü Hümmet A., şikayetçi olarak şüpheliler Abdulvahap A. ve Serhat A. hakkında polise başvurdu.

Polis ekipleri, olaya ilişkin soruşturma başlattı ve şüpheliler Abdulvahap A. ile Serhat A.'yı gözaltına aldı. Şahıslar, emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Olay anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şahıslardan birinin araçtan inip otobüse saldırdığı anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mizah ustası Levent Kırca ölümünün 8. yılında da unutulmadı

Mizah ustası Levent Kırca ölümünün 8. yılında da unutulmadı