Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Asker Eğlencesinde Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Asker Eğlencesinde Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, Gelenbe Mahallesi'nde meydana gelen asker eğlencesinde çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Asker Eğlencesinde Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, Gelenbe Mahallesi'nde meydana gelen asker eğlencesinde çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayın detaylarına göre, 30 yaşındaki E.A.Ö., asker eğlencesinde 30 yaşındaki Abdullah Erol'u bıçaklayarak öldürdü ve kardeşi 20 yaşındaki M.A.E.'yi ağır yaraladı.

Çevrede bulunanların haber vermesi üzerine, olay yerine hızla 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yaralanan M.A.E., sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden Abdullah Erol'un cesedi adli tıp morguna sevk edildi.

Olay sonrasında Kırkağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheli E.A.Ö.'yü suç aletiyle birlikte her yerde aradı ve kısa sürede yakaladı. Şüpheli E.A.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Akhisar T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kırkağaç'ta yaşanan bu üzücü olay, bölgedeki güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesiyle sonuçlandı. Soruşturma devam ederken, olayın detayları ve nedenleri üzerindeki çalışmalar sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye’nin Nüfusu Açıklandı! Artış Hızı Azaldı!

Türkiye’nin Nüfusu Açıklandı! Artış Hızı Azaldı!