Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Dolandırıcılık Operasyonu

Antalya’da Dolandırıcılık Operasyonu

Antalya’da, kendisini ‘Cumhuriyet savcısı ve emniyet görevlisi’ olarak tanıtarak telefonla aradığı kişiyi 1 milyon 500 bin lira dolandıran bir şüpheli yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Dolandırıcılık Operasyonu
KAYNAK: İHA

Antalya’da, kendisini ‘Cumhuriyet savcısı ve emniyet görevlisi’ olarak tanıtarak telefonla aradığı kişiyi 1 milyon 500 bin lira dolandıran bir şüpheli yakalandı. Şüphelinin, telefonla aradığı kişiyi “Adınız terör örgütüne karıştı, kimliğiniz bir olayda kullanıldı” gibi söylemlerle baskı altına alarak para ve ziynet eşyalarını elinden aldığı belirtildi.

Dolandırıcılık İhbârı ve Soruşturma

N.K. isimli mağdurun, bu yöntemle 1 milyon 500 bin lira değerinde ziynet eşyalarının elden alınarak dolandırıldığı tespit edildi. Bu ihbar üzerine, olay yeri ve çevresindeki güvenlik kamerası ve KGYS görüntülerinin incelenmesi sonucu, olayı gerçekleştiren şahsın İ.C. isimli şahıs olduğu belirlendi.

Şüphelinin Yakalanması ve Tutuklanması

İ.C. isimli şüpheli, il dışında yakalandı. Şüpheliden elde edilen cep telefonu, sim kartı ile mağdurdan alınan ziynet eşyalarının tamamına el konuldu. Şüpheli İ.C., sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Van'da Belediye 185 İşçinin İşine Son Verdi İşçiler Protesto Etti!

Van'da Belediye 185 İşçinin İşine Son Verdi İşçiler Protesto Etti!