Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Annesinin evini yakıp canlı yayın yaptı

Annesinin evini yakıp canlı yayın yaptı

Karabük'te, bir kişi annesinin yaşadığı evi önce yaktı sonra sosyal medya üzerinden canlı yayınla paylaştı. Daha sonra ise annesini arayarak evin yandığını bildirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Karabük'te, bir kişi annesinin yaşadığı evi bizzat kendisi yaktı ve bu dehşet anlarını önce sosyal medya üzerinden canlı yayınla paylaştı. Daha sonra ise annesini arayarak evin yandığını bildirdi.

Olay, Bayır Mahallesi Gazipaşa Caddesi'nde bulunan Özkan Apartmanı'nın 4. katında gece saatlerinde meydana geldi. Apartmandan yükselen dumanları fark eden vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Benim oğlum yangını çıkardı, şikayetçiyim

Polis, olay yerinde kimse olmadığını belirledikten sonra Nigar Akın adlı kadın eve geldi. Akın, polislere dönerek, "Benim oğlum yangını çıkardı. Canlı yayınla izledik, şikayetçiyim" dedi ve gözyaşlarına boğuldu. Nigar Akın, ayrı yaşadığı eşinden ve çocuklarından biri olan Muratcan Gezginci'nin, yanında bir arkadaşıyla birlikte annesinin evini ateşe verdiğini ve bu korkunç anları sosyal medya hesabında canlı olarak yayınladıktan sonra annesini arayarak "Evi yaktım, gidin söndürün" dedikten sonra olay yerinden kaçtığını ifade etti.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, evi ateşe veren gencin yakalanması için çalışmalara başladı.

KAYNAK:İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da üniversitede KYK protestosu

Antalya'da üniversitede KYK protestosu