Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanya'da otelde çocuklar darp edildiği iddia edildi

Alanya'da otelde çocuklar darp edildiği iddia edildi

Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde bulunan bir otelde staj yapan iki çocuk, iddiaya göre oyun alanında güvenlik görevlileri tarafından darp edildiklerini ileri sürdü.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelde staj yapan iki çocuk, staj yaptıkları otelin lojmanında kaldıkları sırada oyun alanında darp edildiklerini iddia etti. İddiaya göre, 8 Haziran günü öğle saatlerinde, staj gördükleri otelin lojmanındaki oyun alanında futbol oynayan Erkan G. (16) ve Ömer Faruk Ö. (16), otelde görevli 4 güvenlik görevlisi tarafından darp edildi.

Alanya'da otelde çocuklar darp edildiği iddia edildi

Olayın ardından, darp edildiklerini öne süren iki çocuk jandarmaya başvurarak güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu. Erkan G. ve Ömer Faruk Ö., darp sonucunda aldıkları yaraları belgelemek için hastaneden darp raporu aldılar. Görüntüler, çocukların darp edilme anlarını cep telefonuyla kaydeden bir vatandaş tarafından çekildi.

ŞEF GELDİ BOĞAZIMI TUTTU

Olayın mağdurlarından Erkan G., yaşadıkları olayı şu şekilde anlattı: 'Siirt'ten buraya staj yapmak için geldik. 3-4 gün önce lojmanın sahasında top oynarken oyun alanında bir tane güvenlik geldi. 'At topu biz de oynayalım' falan dedi. Biz 'hayır' dedik. Ondan sonra yanımıza bir güvenlik daha geldi. 'Oynayın ama ağaçlara falan topu vurmayın' dedi. O da oradan gittikten sonra 3-4 tane güvenlik daha geldi. Bizi videoya alarak geldiler. 'Hayırdır oğlum burada top oynuyorsunuz' dediler. Sonra onların şefi geldi, boğazımı tuttu, sonra vurdu. Sonra Şahin isimli kişi hem vurdu hem arkadan tekme attı. 2-3 gün sonra işten kovuldular. Ama lojmanın 10 metre ilerisinde bir lojmanda güvenlik şefi olarak devam ediyorlar. Biz bunu istemiyoruz. Herhangi bir hapis veya ceza olmadığından bunu için mağduruz. Hapis veya ceza almalarını istiyoruz'

Alanya'da otelde çocuklar darp edildiği iddia edildi

Ceza almalarını istiyoruz

Diğer mağdur Ömer Faruk Ö. ise yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi: 'Siirt'ten buraya 10-15 kişi staj yapmaya geldik. Stajyerler biz kendi aramızda oyun alanında futbol oynuyorduk. Top oynarken güvenlik şefi vardı arkamızda, bizi gördü ama hiç uyarmadı. Başka kişilerle konuşuyordu. Sonrasında bir tane güvenlik geldi, 'ben de oynayabilir miyim' dedi. Biz 'oynayamazsın, oyunumuz bitsin sonra seni alırız' dedik. O gitti, bu sefer bir tane daha güvenlikçi geldi. 'Oynayabilirsiniz ama etrafa zarar vermeden' dedi. Sonra 3 tane güvenlik geldi. O üçü bize doğru geldi. Argo kelimelerle fotoğrafımızı çekerek, küfür ederek geldiler. Arkadaşımıza 'düzgün konuş niye böyle davranıyorsun' dedi. Sonra arkadan gelen güvenlik şefleri 'tutanak tutun' dedi. Arkadaşımı darp ettikten sonra 'diğeri nerede' deyip bana vurdu. Sonra toplam 4 güvenlik gelip bizi dövdü. Güvenlikler bizi ayırdı, onlar gittiler. Biz jandarmaya haber verdik. Otelden bazı şefler bizim yanımızda durdular, Allah razı olsun onlardan. Bizi güvenlik amaçlı lojmana getirdiler. Bize onların işten atıldıklarını söylediler. Ama 10 metre yanda başka işe girdiler. Elini kolunu sallayarak başka stajyerleri de dövebilirler. Biz buraya staj yapmaya geldik. Biz güvenlik amaçlı Siirt'e gideceğiz stajımıza orada devam edeceğiz. Onların cezasını almasını istiyoruz. Çünkü bugün bize oldu yarın başka arkadaşlarımıza da olabilir'

Alanya'da otelde çocuklar darp edildiği iddia edildi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de yayımlandı! Kamuya binlerce personel alınacak

Resmi Gazete'de yayımlandı! Kamuya binlerce personel alınacak