Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Adıyaman’da Otluk Alanda Başlayan Yangın Kontrol Altına Alındı

Adıyaman’da Otluk Alanda Başlayan Yangın Kontrol Altına Alındı

Adıyaman'ın merkeze bağlı Kalburcu köyünde yerleşim alanlarına yakın bir otluk alanda çıkan yangın, köylülerin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla evlere sıçramadan söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adıyaman’da Otluk Alanda Başlayan Yangın Kontrol Altına Alındı
KAYNAK: İHA

Adıyaman'ın merkeze bağlı Kalburcu köyünde, yerleşim alanlarına yakın bir otluk alanda yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenlerle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek köyde korkuya neden oldu.

Yangının büyümesiyle birlikte, köylüler yangını söndürmek için yoğun bir çaba sarf etti. Evlerine doğru ilerleyen alevleri durdurmak için kendi imkanlarıyla mücadele eden köylüler, itfaiye ekiplerinin gelmesiyle rahat bir nefes aldı.

Yangın Kontrol Altına Alındı

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Yangının evlere sıçramadan kontrol altına alınması, köyde büyük bir rahatlama sağladı. Yangında ölen ya da yaralanan olmaması sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma başlatıldı. İtfaiye ve jandarma ekipleri, yangının nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin turizm geliri ikinci çeyrekte arttı

Türkiye'nin turizm geliri ikinci çeyrekte arttı